Η Emirates αυξάνει τις πτήσεις της προς το Πουκέτ

Η Emirates αυξάνει τις πτήσεις της προς το Πουκέτ

 


Βελτιωμένες συνδέσεις από προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική

 

Η Emirates, ανακοίνωσε τέσσερις νέες εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Πουκέτ ξεκινώντας την 1η Δεκεμβρίου 2015.

Προσθέτοντας μια αύξηση 57% στη χωρητικότητα, οι τέσσερις νέες πτήσεις θα εισαγάγουν συνδεσιμότητα από τις περισσότερες πόλεις στην Αμερική για πρώτη φορά, καθώς και βελτίωση των συνδέσεων σε μια σειρά από προορισμούς στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, όπου η Emirates πετάει σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις.

«Από την έναρξή του το 2012, το Πουκέτ έχει μια σταθερή ιστορία επιτυχίας. Το γεγονός ότι τώρα προσθέτουμε άλλες τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις τονίζει όχι μόνο την επιθυμία του προορισμού, αλλά επίσης και τη ζήτηση από επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την Emirates,» δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer.

«Αυτές οι νέες πτήσεις έχουν καλά χρονομετρηθεί για να μεγιστοποιήσουν όχι μόνο τις συνδέσεις στο δίκτυό μας, αλλά και να επιτρέψουν για μια πρωινή άφιξη στο Πουκέτ, δίνοντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν το νησί και γύρω από αυτό.»

Το νησί του Πουκέτ είναι η πύλη προς το νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης, καθιστώντας ευκολότερο για τους ανθρώπους να επεκτείνουν τα ταξίδια τους σε Khao Lak, Phang-nga, KohSamui, Trang, καθώς και σε Krabi και Koh Lipe. Γνωστό για την πληθώρα των λευκών, αμμωδών παραλιών και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα Ανταμάν για καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης, το Πουκέτ έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα ως διεθνής προορισμό, καλωσορίζοντας περισσότερους από έξι εκατομμύρια επισκέπτες στο νησί κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2015 (πηγή: www.tourism.go.th).

Η Emirates θα εκτελεί τις νέες εβδομαδιαίες πτήσεις με ένα Boeing 777-300ER, προσφέροντας οκτώ καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα στη Business Class και 310 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Η αύξηση των πτήσεων της Emirates προς το Πουκέτ ακολουθεί πιστά την ανακοίνωση της συμφωνίας πτήσεων κοινού κωδικού της αεροπορικής εταιρείας με την Bangkok Airways, η οποία έχει προσθέσει 14 νέους προορισμούς στο δίκτυο της Emirates. Μαζί με αυτή τη συμφωνία κοινού κωδικού και την αύξηση της χωρητικότητας στο Πουκέτ, οι πελάτες της Emirates έχουν τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού τους στη Νοτιοανατολική Ασία.

Σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice, το βραβευμένο εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρείας. Οι πελάτες της Emirates έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός επιτρεπόμενου γενναιόδωρου βάρους αποσκευών των 30 κιλών για όσους ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στην Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Η EK396 θα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 10.55μμ και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 8:00πμ την επόμενη ημέρα. Η πτήση της επιστροφής, EK397 θα αναχωρεί από το Πουκέτ στις 9.30πμ και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 1.20μμ την ίδια ημέρα. Η Emirates διαθέτει 42 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Μπανγκόκ και αυτή τη στιγμή έχει επτά εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Πουκέτ.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα