Η GAP Vassilopoulos μετέφερε τον εξοπλισμό του Μαραθώνιου Λεμεσού

Η GAP Vassilopoulos μετέφερε τον εξοπλισμό του Μαραθώνιου Λεμεσού

 


Με τη βοήθεια της GAP Akis Express όλοι οι δρομείς θα πάρουν στο σπίτι την goodie bag με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης

«Με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση των διοργανωτών για να συμβάλουμε σε μία από τις πιο μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια» δηλώνει η κα Στάλω Βασιλοπούλου, εκ μέρους της GAP Vassilopoulos.

Μια παγκοσμίου εμβέλειας διοργάνωση, όπως ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στηρίζεται σε κορυφαίες συνεργασίες, ώστε να διασφαλίζει την πιστοποίηση της IAAF και της AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων). Μια από αυτές είναι με την ιταλική εταιρεία Timing Data Service (TDS) η οποία ειδικεύεται στη χρονομέτρηση αγώνων αντοχής και ειδικά μαραθώνιων δρόμων. Μεταξύ άλλων είναι ο επίσημος χρονομέτρης του Μαραθωνίου της Ρώμης.

Η G.A.P. Vassilopoulos κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των μεταφορών σφραγίζει τη συνεργασία του ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ με την TDS αναλαμβάνοντας να μεταφέρει από την Ιταλία στη Λεμεσό όλο τον εξοπλισμό χρονομέτρησης του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Κύπρου. «Εγγυούμαστε  την ασφαλή και έγκαιρη άφιξη των απαραίτητων οργάνων στη χώρα μας αφού είναι σημαντικά για τη διασφάλιση της ποιότητας της διοργάνωσης» δηλώνει η κα Στάλω Βασιλοπούλου.

Επιπλέον, μέσω των υποκαταστημάτων της GAP Akis Express θα γίνει η παράδοση των goodie bags που δικαιούνται οι χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Οι δρομείς μπορούν να επισκεφτούν το κεντρικό GAP Akis Express κατάστημα της πόλης τους και να παραλάβουν το goodie bag τους.

Η GAP Vassilopoulos είναι αποκλειστικός Logistics Partner και Χρυσός Χορηγός του 10ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη (07/4) στο www.limassolmarathon.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα