Η Grant Thornton στους 50 ελκυστικότερους εργοδότες παγκοσμίως

Η Grant Thornton στους 50 ελκυστικότερους εργοδότες παγκοσμίως 

Η Grant Thornton είναι ένας από τους 50 «ελκυστικότερους εργοδότες» παγκοσμίως, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η Universum, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 270,000 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων και μηχανολογίας, από τις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

«Eίμαστε πολύ περήφανοι για την κουλτούρα που έχουν δημιουργήσει οι 43,000 άνθρωποί μας σε πάνω από 130 χώρες και για την αναγνώρισή της με αυτό το βραβείο», είπε ο Σταύρος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου. «Δεσμευόμαστε στην παροχή ενός διαφοροποιημένου και ξεχωριστού εργασιακού περιβάλλοντος, όπου οι άνθρωποί μας έχουν κίνητρα και νιώθουν εμπιστοσύνη. Θέλουμε να αγαπούν να δουλεύουν στην Grant Thornton», συμπλήρωσε.

Η Grant Thornton ανέβηκε τρεις θέσεις στην έρευνα του 2016 στο νούμερο 34. Η κατάταξη βασίστηκε στις απόψεις φοιτητών διοίκησης επιχείρησης και μηχανολογίας από κορυφαία πανεπιστήμια που βρίσκονται στις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Αυτές οι αγορές εκπροσωπούν το 70 τοις εκατό της παγκόσμιας οικονομίας. Η περίοδος συλλογής δεδομένων ήταν από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι τον Απρίλη του 2016.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα