Η GUINNESS® ανακοινώνει την ημερομηνία για τους τέταρτους και μεγαλύτερους μέχρι στιγμής εορτασμούς της ημέρας του Arthur Guinness

Η GUINNESS® ανακοινώνει την ημερομηνία για τους τέταρτους και μεγαλύτερους μέχρι στιγμής εορτασμούς της ημέρας του Arthur Guinness

 


Η GUINNESS® ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδια της για τους πέμπτους ετήσιους εορτασμούς για την ημέρα του Arthur Guinness.

Οι εορτασμοί, που θα είναι οι μεγαλύτεροι μέχρι στιγμής,  θα διεξαχθούν σε περισσότερες από 55 χώρες ανά το παγκόσμιο με έναρξη τις 26 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι εορτασμοί για την ημέρα του Arthur Guinness είναι ένα μουσικό γεγονός που απευθύνετε σε όσους νιώθουν ξεχωριστοί και τολμηροί όπως ακριβώς και ο ιδρυτής  της μπύρας Guinness.

Φέτος υπολογίζεται ότι περισσότερο από 1.5 εκατομμύριο μουσικόφιλοι και λάτρεις της μπύρας Guinness θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς για την ημέρα του Arthur Guinness σε όλο τον κόσμο, σε μία σειρά μουσικών εμφανίσεων από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες αλλά και ανερχόμενα ταλέντα του χώρου.

Αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός εξυπηρετεί και τον ευγενή σκοπό του Arthur Guinness Fund™, ενός ταμείου που δημιουργήθηκε από την Guinness για την στήριξη ατόμων που προσπαθούν να επηρεάσουν θετικά την κοινωνία ασκώντας φιλανθρωπικό έργο.

Στην Κύπρο, οι λάτρεις της μπύρας Guinness, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στους εορτασμούς και να υψώσουν ένα ποτήρι Guinness προς τιμή του Arthur Guinness, σε 21 μπυραρίες σε ολόκληρο το νησί.

Η ημέρα του Arthur Guinness και η μπύρα  GUINNESS πρέπει πάντα να απολαμβάνονται υπεύθυνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το  www.DrinkiQ.com

Για περισσότερες πληροφορίες για την ημέρα του Arthur Guinness επισκεφτείτε το http://www.facebook.com/#!/GuinnessCyprus  ή το www.guinness.com. Για περισσότερες πληροφορίες για το Arthur Guinness Fund επισκεφτείτε το www.guinnessforgood.com.

 

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα