Η GUINNESS® ενώνει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο

Η GUINNESS® ενώνει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο

Η μέρα του St. Patrick’s είναι μια εθνική Ιρλανδέζικη γιορτή προς τιμή ενός από τους μεγαλύτερους, θρυλικούς, ήρωες της χώρας.  Διαχρονικά η 17η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η μέρα εορτασμού της Ιρλανδέζικης κληρονομιάς και κουλτούρας σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από εξήντα εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο να κατάγονται από την Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων εκατομμυρίων που είναι πολίτες της χώρας,  το St. Patricks είναι μια πραγματική παγκόσμια γιορτή.

Όπως η μέρα του St. Patricks, έτσι και η Guinness, βάδισε διαμέσου της Ιρλανδέζικης ιστορίας και παράδοσης. Το 1759 ο Arthur Guinness υπόγραψε συμβόλαιο ενοικίου για 9000 χρόνια για το διάσημο ζυθοποιείο του St. James Gate. Σήμερα η μπύρα Guinness παρασκευάζεται σε σχεδόν πενήντα χώρες και την απολαμβάνουν καταναλωτές σε περισσότερα από 150 κράτη.  Σε αυτά τα 250 χρόνια η Guinness έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα προϊόντα όλων τον εποχών, και είναι συνυφασμένη με την τελειότητα, πρωτοτυπία, κοινωνική προσφορά και φιλανθρωπία.

Είτε πρόκειται για γιορτή, είτε για φεστιβάλ, είτε αυτό γίνεται στο Μόνακο είτε στο Τόκυο, είτε γίνεται στο δρόμο είτε σε μια παραδοσιακή Ιρλανδέζικη μπυραρία, ένα είναι σίγουρο, η διαχρονική Ιρλανδέζικη, και πρώτη στον κόσμο σε πωλήσεις stout μπύρα θα είναι εκεί ως αναπόσπαστο μέρος της γιορτής, και αυτή δεν είναι άλλη από την μπύρα Guinness.

Όπως λέει ο Master Brewer της Guinness, Fergal Murray, τόσο η μέρα του St. Patrick’s όσο και η Guinness, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως μέρος της Ιρλανδέζικης παράδοσης. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κανείς την Ιρλανζέζικη παράδοση παρά με ένα ποτήρι Guinness μαζί με τους φίλους του την μέρα του St. Patrick’s, συμπλήρωσε ο Fergal Murray.

Το 2009 η Guinness γιόρτασε τα 250 της χρόνια με σημαντικές εκδηλώσεις προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα της Guinness ενθαρρύνουν τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις που θα γίνουν και θα προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Κέντρο των εορτασμών θα είναι το Δουβλίνο, πατρίδα της μπύρας Guinness.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα