Η Hublot ζωγραφίζει το φεγγάρι με τα χρώματα

Η Hublot ζωγραφίζει το φεγγάρι με τα χρώματα


Η αγάπη της Hublot για τα χρώματα εμπλουτίζει τη συλλογή Spirit of Big Bang Moonphase με τέσσερα νέα μοντέλα στις αποχρώσεις του μπλε, μοβ, πορτοκαλί και ροζ. Το λουράκι, το καντράν από χαλαζία, ο sand-blasted δίσκος των φάσεων της σελήνης, οι δείκτες, οι ενδείξεις και η στεφάνη με τους πολύτιμους λίθους, όλα σηματοδοτούν τον τόνο αυτής της μονόχρωμης συλλογής.

Θέλεις φως και χρώμα για αυτό το καλοκαίρι; Η Hublot έφερε τα στοιχεία αυτά μαζί, παίρνοντας τη λαμπερή ένταση της σελήνης και ενσταλάζοντάς την με τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν – το indigo μπλε για τους λάτρεις του denim, το έντονο μοβ για ένα ultraviolet look, το  ζωηρό πορτοκαλί για μια χαρούμενη ματιά στον χρόνο και το ροζ της τσιχλόφουσκας  για ένα αποτέλεσμα σε ροζ απόχρωση.

Μέσα στην θρυλική τετραγωνισμένη κάσα tonneau με διάμετρο 42mm, κάτω από το κρύσταλλο ζαφείρι, η αρχιτεκτονική τύπου openworked του χειροκίνητου μηχανισμού κίνησης HUB1770 ενισχύεται από το καντράν χαλαζία το οποίο είναι φτιαγμένο από διοξείδιο του πυριτίου (SiO2) και οξείδιο του αργιλίου (AI2O3) λιωμένα σε υψηλή θερμοκρασία. Ο χαλαζίας χρωματίζεται με την προσθήκη ενός μίγματος που αποτελείται από «σπάνια στοιχεία της γης». Με μια σκληρότητα 7 στην κλίμακα Mohs, το καντράν απαιτεί συγκεκριμένη τεχνολογία κοπής και τη δεξιοτεχνία εμπειρογνωμόνων για να δημιουργήσει ένα ενιαίο σύνολο.

Η μονοχρωμία επεκτείνεται ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, με τον ημιδιαφανή sand-blasted δίσκο να αποκαλύπτει τα δύο εναλλασσόμενα φεγγάρια που είναι επίσης στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Ένα παιχνίδι αντιθέσεων και χρωμάτων που παραπέμπουν  το μάτι στο να εστιάσει στην εντυπωσιακή ένδειξη 6 η ώρα. Ένας σεληνιακός κύκλος αναπαράγεται σε ένα μεγάλο στρογγυλό παράθυρο που ολοκληρώνει μία περιστροφή κάθε δύο σεληνιακούς μήνες.

Αυτό το μοντέλο δύο δεικτών διαθέτει ένα μικρό δείκτη δευτερολέπτων στη θέση 9 η ώρα και ένα μεγάλο δίσκο ημερομηνίας που εμφανίζεται σε ένα διπλό αναλογικό δίσκο μεταξύ των θέσεων 12 και 3 η ώρα. Τονίζοντας την εντύπωση που αφήνει το κομμάτι για το βάθος και τη γεωμετρία του, το Spirit of Big Bang Moonphase εναλλάσσεται μεταξύ του γυαλισμένου με σατέν φινίρισμα τιτάνιου και του Βασιλικού Χρυσού με χρωματιστές επίπεδες επιφάνειες. Η στεφάνη του ρολογιού είναι διακοσμημένη με 48 μπλε, πορτοκαλί ή ροζ ζαφείρια ή αμέθυστους. Το λουράκι, φτιαγμένο από δέρμα αλιγάτορα και ραμμένο πάνω σε φυσικό μαύρο καουτσούκ, ταιριάζει απόλυτα με τα τέσσερα χρώματα του ρολογιού. Αδιάβροχο στα 100 μέτρα, το Spirit of Big Bang Moonphase έχει απόθεμα ενέργειας 50 ωρών.

Ένας πραγματικά κομψός  μηχανισμός ωρολογοποιίας.

Πληροφορίες: VE Very Exclusive Λευκωσία/Λεμεσός – Τηλ: 22897361


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα