Η iStorm χαρίζει δώρα με κάθε αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac

Η iStorm χαρίζει δώρα με κάθε αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac

 

Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac, η iStorm σου κάνει ΔΩΡΟ την HD Action Camera Polaroid Cube, ενώ με κάθε αγορά iPad, το Πακέτο Προστασίας iPlus!

To κατάστημα iStorm, ως Apple Premium Reseller, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο της Apple, να ανακαλύψουν την καινοτομία ενός Mac ή iPad και με τη βοήθεια των ειδικών της Apple να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει. Επιπλέον, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Apple προϊόντων. Τέλος, με τη μοναδική γκάμα αξεσουάρ, η iStorm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα δώρα των Χριστουγέννων!

Η Action κάμερα της Polaroid αποτελεί το ιδανικό δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα, για να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές! Έχει μικρό και έξυπνο design, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη βίντεο σε ανάλυση έως 1080p και φωτογραφίες 6mp.  Παράλληλα, το iPlus είναι ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για τη νέα iOS συσκευή σας, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά με την εγγύηση της Apple και καλύπτει για ένα χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς: θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας. Για να απολαμβάνετε το iPad σας ξέγνοιαστα!

Οι υπολογιστές Mac είναι τα πιο καινοτόμα μηχανήματα της Apple, με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα, τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων, εξαιρετική ποιότητα και design. To ίδιο και τα iPad που συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, design και φορητότητα. Με τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει το iPad, καθώς και με το μεγάλο αριθμό εφαρμογών, μπορεί να αποκτήσει κανείς απίστευτη ισχύ και τη δυνατότητα να κάνει εκπληκτικά πράγματα σχεδόν από οπουδήποτε.

Η προσφορά ισχύει ως το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://store.istorm.com.cy/christmasoffer

H εταιρεία iStorm ΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.

H iStorm είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) με επτά καταστήματα, εκ των οποίων τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, το εμπορικό κέντρο Golden Hall, τη Γλυφάδα και το εμπορικό κέντρο River West), δύο στη Θεσσαλονίκη (στην Τσιμισκή και το εμπορικό κέντρο Cosmos) και ένα στην Κύπρο, στη Λευκωσία.

Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα