Η KPMG Capital αναλαμβάνει ποσοστό ίδιων κεφαλαίων στην Label Insight

Η KPMG Capital αναλαμβάνει ποσοστό ίδιων κεφαλαίων στην Label Insight

Η KPMG Capital έχει ανακοινώσει ότι έχει αναλάβει ποσοστό συμμετοχής στην Label Insight, έναν κύριο παροχέα λογισμικού (SaaS) το οποίο παρέχει λύσεις στα δεδομένα υπηρεσιών και παρέχει σημαντικές γνώσεις και ενδυναμώνει τη σύνδεση μεταξύ των Brands του λιανικού εμπορίου συσκευασμένων προϊόντων, των λιανοπωλητών και καταναλωτών.

Η αποκλειστική τεχνολογία της Label Insight μετατρέπει τη βασική πληροφόρηση σε σχέση με την παραγωγή τροφίμων και ποτών σε έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως θρεπτικά συστατικά και αλλεργιογόνα, παρέχοντας στα CPG brands και στους λιανοπωλητές μια βαθιά κατανόηση του συνόλου των προϊόντων τους. Αυτές οι ιδιότητες, εύκολα προσαρμόζονται για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και στοιχεία που ζητούνται από τους καταναλωτές που ζητούν οι λιανοπωλητές ή που απαιτείται να συμμετάσχουν στις προσπάθειες της βιομηχανίας, όπως η πρωτοβουλία διαφάνειας της SmartLabel™. Η Label Insight συνεργάζεται επίσης με την Αμερικανική εταιρεία Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων (ΔΤΦ) για να στηρίξει τις συνεχείς πρωτοβουλίες του οργανισμού σχετικά με την ανάλυση θρεπτικών συστατικών.

Η επένδυση της KPMG Capital, οδήγησε τη χρηματοδότηση των Series B, της εταιρείας που εδρεύει στο Σικάγο, της οποίας ανήλθε στα 10 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο. Η επένδυση θα επιτρέψει στις εταιρείες μέλη της KPMG να προσφέρουν στους πελάτες CPG να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα δεδομένων προϊόντων της Label Insight και να συνεργαστούν με τη Label Insight για να εισαχθούν σε νέες αγορές και να χτίσουν σχέσεις με τους λιανοπωλητές, κατασκευαστές και δημόσιους φορείς ανά το παγκόσμιο.

Συγκεκριμένα, πελάτες των εταιρειών μελών CPG θα επωφεληθούν από τη λύση της Label Insight’s first-to-market SmartSPECTM  η οποία βοηθά εμπορικά ονόματα φαγητών και ποτών να συμμετάσχουν γρήγορα και εύκολα στην SmartLabel, μια πρωτοβουλία από την Grocery Manufacturers Association και Food Marketing Institute. Τα εμπορικά ονόματα που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να καθιερωθούν ως πρωτοπόροι στη διαφάνεια και να χτίσουν την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Label Insight απευθύνεται σε μια μακροπρόθεσμη πρόκληση ανταλλαγής δεδομένων προϊόντων μεταξύ των λιανοπωλητών, κατασκευαστών και προμηθευτών, ανέφερε ο Willy Kruh, Πρόεδρος, Consumer Markets, της KPMG International. Η επένδυση της KPMG Capital στην Label Insight θα παρέχει στις εταιρείες μέλη και στους πελάτες που ασχολούνται με την πώληση ποτών λιανικό φαγητό και πρόσβαση σε μια ενιαία, πλατφόρμα για πληροφόρηση των χαρακτηριστικών των προϊόντων καθώς και προώθηση για σκοπούς μάρκετινγκ. Αυτή είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να παραδώσει πραγματοποιήσιμες ιδέες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικού κινδύνου, κόστους και ανάπτυξης όπως εξατομικευμένο απόθεμα, βελτιώνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών με νέες πρωτοβουλίες σε θέματα υγείας και ευεξίας και καθορίζοντας καινούρια πλαίσια για κανονισμούς και συμμόρφωση αυτών των κανονισμών.

H Label Insight είναι ένας κύριος πρωταγωνιστής στην αγορά διαχείρισης δεδομένων προϊόντων των $2.3 δισεκατομμυρίων για τη βιομηχανία των CPG. Οι πελάτες της οι οποίοι αποτελούν κάποιους από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές και κατασκευαστές με βάση τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και κυβερνητικά πρακτορεία και ομάδες υποστήριξης καταναλωτών, χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να:

● Συμμορφωθούν με πρωτοβουλίες δεδομένων προϊόντων λιανοπωλητών, δημόσιων φορέων και επαγγελματικών οργανισμών;

● Ενσωματώσουν δεδομένα προϊόντων σε εφαρμογές κινητών και ηλεκτρονικού εμπορίου;

● Ερευνήσουν και να συγκρίνουν δικαιώματα για τα προϊόντα και πιστοποιήσεις

● Βελτιστοποιήσουν ποικιλία προϊόντων για ικανοποίηση των αναγκών των πελατών

● Πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα στην προμήθεια, προώθηση προϊόντων και στην καινοτομία

Οι καταναλωτές σήμερα επιθυμούν ένα επίπεδο διαφάνειας και θα δώσουν την επιχείρηση τους σε αυτούς που έχουν αυτή την πληροφορία διαθέσιμη, ανέφερε ο Anton Xavier, ο συνιδρυτής & Εκτελεστικός Διευθυντής της Label Insight. Η διαφάνεια της Label Insight σηματοδοτεί τα νέα σύνορα για απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Πρόσβαση σε αυτό το λεπτομερές επίπεδο για τα προϊόντα, βοηθά τους λιανοπωλητές, κατασκευαστές και κυβερνητικά πρακτορεία να μεταβιβάσουν ξεκάθαρες, σημαντικές πληροφορίες σε καταναλωτές αναφορικά με τη διατροφική αξία και απαιτήσεις των τροφίμων.

Η Label Insight είναι μια σημαντική προσθήκη της KPMG Capital για να παραδώσει προηγμένες τεχνολογίες, οι οποίες στόχο έχουν να επιταχύνουν την καινοτομία και να οδηγήσουν σε χειροπιαστά επιχειρηματικά αποτελέσματα ανέφερε ο Mark Toon, Εκτελεστικός Διευθυντής της KPMG Capital. Αυτή η επένδυση θα παρέχει στους πελάτες των CPG των εταιρειών μελών της KPMG – λιανοπωλητές και προμηθευτές όλων των μεγεθών- με μια απίστευτη δυνατή πλατφόρμα που αποκωδικοποιεί δεδομένα προϊόντων, παρέχει πλούσια πληροφόρηση για την απόδοση παραγωγικότητας, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του λιανικού εμπορίου και βοηθά στη διαφοροποίηση στρατηγικών λιανικής πώλησης.

Σχετικά με αν οι συγκεκριμένες τάσεις επηρεάσουν την Κύπρο η Μαρία Ζαβρού, Επικεφαλής Λιανικής Πώλησης στην Κύπρο ανέφερε: «Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις ανά το παγκόσμιο σχετικά με το λιανικό εμπόριο; οι καταναλωτές, οι λιανικοί πωλητές και προμηθευτές χρειάζονται καινούριες καινοτομίες ούτως ώστε να μπορέσουν να ψηφιοποιήσουν και να προσαρμόσουν τα δεδομένα των προϊόντων τους με στόχο να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό ρυθμιστικό πλαίσιο για διαφάνεια. Η Label Insight παρέχει εκ πρώτης όψεως μια λύση στην κυπριακή αγορά που μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση προοπτικών και τα brands να βελτιώσουν τους ρυθμούς ανάπτυξής τους».