Η Leptos Estates ευχαριστεί τους Κινέζους πελάτες της με Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση

Η Leptos Estates ευχαριστεί τους Κινέζους πελάτες της με Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση

 


Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός, διοργάνωσε Δεξίωση στο Thalassa Boutique Hotel & Spa , προκειμένου να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά με τους κινέζους αγοραστές κατοικιών δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη  της, καθώς και το ενδιαφέρον της για την προώθηση μιας ισχυρότερης επαγγελματικής σχέσης με τους πελάτες και συνεργάτες στην Κίνα .

Ο κ. Παντελής Λεπτός , εκ μέρους του Ομίλου Λεπτός σε σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ότι είναι πράγματι μεγάλη χαρά και προνόμιο γι’ αυτόν να βρίσκεται εκεί μαζί με τους φίλους πελάτες από την Κίνα για να γιορτάσουν το νέο έτος . Πρόσθεσε επίσης ότι η Κίνα διαδραματίζει σημαντικό  ρόλο στην παγκόσμια οικονομία και καθώς η οικονομία της Κίνας συνεχίζει να ανθίζει,  ο λαός της Κίνας ψάχνει στο εξωτερικό για να βρει τα καλύτερα ακίνητα και να κάνει τις πιο σωστές επενδύσεις . Γνωρίζουμε είπε επίσης ότι η Πάφος και η εταιρεία Λεπτός είναι στην κορυφή της λίστας σας, και για αυτό το λόγο σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας καθώς και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Όλοι οι Κινέζοι αγοραστές ευχαρίστησαν την Leptos Estates και ιδιαίτερα τον

κ. Παντελή Λεπτό για την ευγενική φιλοξενία του. ‘Έδειξαν επίσης την εκτίμησή τους προς όλο το προσωπικό της εταιρείας για όλη την βοήθεια που τους έχουν δώσει κάνοντας τη διαμονή και τη ζωή τους στη Κύπρο ευχάριστη και συνάμα απολαυστική.

Φώτο: κ. Παντελής &  κα Μαριάννα Λεπτού με τους κινέζους πελάτες τους


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα