Η Leptos Estates σας πάει στην Πόλη Χρυσοχούς

Η Leptos Estates σας πάει στην Πόλη Χρυσοχούς


 

Το ταξίδι μας κατά μήκος των ακτών της Πάφου συνεχίζει προς τη βόρεια πλευρά, και ιδιαίτερα τα γραφικά χωριά του Ακάμα και τους όμορφους και καταπράσινους Παφίτικους αμπελώνες, όπου και φτάνουμε στην ειδυλλιακή περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, η οποία φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της και το καθαρό της περιβάλλον.

Δίπλα στο μικρό ψαρολίμανο και τη νέα μαρίνα του Λατσιού μπορεί κάποιος να βρει το «Leptos Latchi Beach Villas» ένα πολυτελές αναπτυξιακό έργο με εξοχικές επαύλεις ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με άμεση πρόσβαση στις αμμώδεις παραλίες και τις γνωστές ψαροταβέρνες της περιοχής.

Σε κοντινή απόσταση από το προτεινόμενο γήπεδο γκολφ, Limni Resort Golf Course μπορούν οι αγοραστές να επιλέξουν παραθαλάσσιες κατοικίες είτε από το «Leptos Argaka Beach Villas» ή από το «Leptos Akamantis Gardens» το οποίο μάλιστα αντιπροσωπεύει την τελευταία προσφορά του Ομίλου στην περιοχή για αυτούς που θέλουν να ζήσουν στις ήσυχες ακτές της Χρυσοχούς. Δίπλα σε αυτό το έργο υπάρχει ακόμη το πολύ πιο χαλαρωτικό αναπτυξιακό συγκρότημα με ανεξάρτητες επαύλεις κοντά στις ακτές, το «Leptos Polis Beach Villas» το οποίο προσφέρει πολλά διαφορετικά σχέδια και μοντέλλα μέσα σ ’ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης και ξεκούρασης.

Όλες αυτές οι μονάδες ανάπτυξης της Leptos Estates γειτνιάζουν με τη μαγευτική χερσόνησο του Ακάμα έναν τόπο μοναδικής φυσικής ομορφιάς, επίσης, γνωστή για την Φοντάνα Αμορόζα, τα Λουτρά της Αφροδίτης, το φαράγγι του Άβακα, και την ελκυστική παραλία της Λάρας. Όλα αυτά τα παραθαλάσσια έργα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την αρχιτεκτονική τους και τις μοναδικές τους τοποθεσίες γιατί βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία αμμώδεις παραλίες του κόλπου της Χρυσοχούς, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς κόλπους στην Κύπρο, με όμορφες ακτές και εντυπωσιακές αμμουδερές παραλίες.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα