Η Leptos Property Gazette καλωσορίζει το “Πάφος 2017”

Η Leptos Property Gazette καλωσορίζει το “Πάφος 2017”


 

H Leptos Property Gazette και οι συνεργάτες της είναι εξαιρετικά υπερήφανοι που η Πάφος είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017 και ανυπομονούν να γιορτάσουν αυτή την καταπληκτική γιορτή σε διαφορετικούς χώρους σε όλη την πόλη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Οι επιθυμίες αυτές αντανακλούν τις σκέψεις και τις προσδοκίες όλων των εργαζομένων του Ομίλου Λεπτός.

Εκτός από τα πολιτιστικά οφέλη ο τίτλος αυτός προσφέρει στην πόλη της Πάφου μια μεγάλη ευκαιρία για τη βελτίωση της οικονομίας της, μέσω της μεγάλης δημοσιότητας που θα έχει της σε διεθνές επίπεδο, καθώς και την προσδοκία να καταστεί ένας ποιοτικός τουριστικός προορισμός, αλλά και πόλος προσέλκυσης νέων επενδύσεων.

Η Πάφος, βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ανατολικής Μεσογείου και είναι η πρώτη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση, φέρνοντας  σε επαφή ανθρώπους και πολιτισμούς, για την προώθηση της πολιτιστικής συνεργασίας και ειρηνικής συνύπαρξης.

Ο Όμιλος Λεπτός πρόσφατα γιόρτασε τα 55 χρόνια της δυναμικής παρουσίας του σε όλο τον κόσμο και την ίδια στιγμή με ιδιαίτερη υπερηφάνεια γιόρτασε  τα 20 συνεχή χρόνια από τη πρώτη έκδοση της εφημερίδας “Property Gazette” με πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέχρι και σήμερα.

Η εφημερίδα διανέμεται δωρεάν, εκδίδεται τέσσερεις φορές το χρόνο και είναι διαθέσιμη στα  Κυπριακά  Αεροδρόμια, σε όλα τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso Hotels and Resorts, στα γραφεία πληροφοριών και πωλήσεων ακινήτων  του Ομίλου Λεπτός και σε 100 άλλες διαφορετικές τοποθεσίες και χώρους διανομής. Τα άρθρα είναι κυρίως στα Αγγλικά, Ρωσικά, και Γερμανικά και έχουν συμβάλλει στη δημοτικότητά της καθώς είναι πολύ ενδιαφέροντα και ευκολοανάγνωστα. Η εφημερίδα είναι ήδη πολύ δημοφιλής μεταξύ των ξένων κατοίκων και Τουριστών του νησιού μας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα