Η MetLife Alico, Μέγας Χορηγός της Cyprus Police Torc Run

Η MetLife Alico, Μέγας Χορηγός της Cyprus Police Torc Run

 


Μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής της Ευθηνής, η MetLife Alico συμμετείχε ως Μέγα Χορηγός στη διοργάνωση της ετησίας λαμπαδηφορίας του φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας Κύπρου  <<Cyprus Police Torch Run>>.

Το <<Cyprus Police Torch Run>> αποτελεί την απαρχή μιας συνεχούς ανθρωπιστικής και κοινωνικής προσφοράς προς τους αθλητές με Ειδικές Ικανότητες και στα αθλητικά προγράμματα των Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι εκδηλώσεις για την λαμπαδηφορία αυτή είχαν ως αφετηρία την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και την προστασία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή της MetLife Alico Κύπρου κ. Αντώνη Καρπασίτη, μίλησε ο κ. Χριστόδουλος Ελληνόπουλος (Επικεφαλής F2F Distribution). Στην ομιλία του ο κ. Ελληνόπουλος τόνισε ότι η MetLife Alico από την πρώτη προσέγγιση του Σωματείου της Αστυνομίας , αποφάσισε ότι η χορηγία αυτή είναι μια υποχρέωση της Εταιρείας προς τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες οι οποίοι μέσω του αθλητισμού, στέλλουν σε όλους εμάς το μήνυμα ότι μπροστά στις δυσκολίες , η θέληση και η προσπάθεια, φέρνουν πάντοτε το σωστό αποτέλεσμα. Κλείνοντας ανέφερε πως η χορηγία αυτή, είναι μέσα στα πλαίσια της φετινής στρατηγικής, συνεισφοράς και αγάπης της MetLife Alico προς στους συνανθρώπους μας που έχουν άμεσα την ανάγκη στήριξης με κάθε είδους βοήθεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β’, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου, ο Υπαρχηγός της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου κ. Ανδρέας Κυριάκου, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκπρόσωποι του Φιλανθρωπικού Σωματείου <<Cyprus Police Torch Run>>, καθώς και αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου.

Η MetLife Alico πέραν της έμπρακτης συμβολής και στήριξης της ως Μέγα Χορηγός της όλης εκδήλωσης, συμμετείχε δυναμικά και με την παρουσία των ανθρώπων της, ανανεώνοντας με αυτό τον τρόπο το συμβόλαιο προσφοράς και αγάπης προς τους αθλητές με ειδικές ικανότητες.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα