Η MetLife Alico στηρίζει κοινωφελή ιδρύματα για παιδιά

Η MetLife Alico στηρίζει κοινωφελή ιδρύματα για παιδιά

Κάθε παιδί σε αυτόν τον κόσμο είναι πηγή χαράς, γνώσης και ευτυχίας για όλους μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η σκέψη και η καρδιά μας είναι σε όλα τα παιδιά του κόσμου και ειδικότερα σε εκείνα που δίνουν το δικό τους αγώνα ενάντια στην ασθένεια για να κερδίσουν τη ζωή.

Η MetLife Alico, η ισχυρή ασφαλιστική, που ανήκει στην παγκόσμια οικογένεια της MetLife, αποφάσισε το χρηματικό ποσό που θα διέθετε σε Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δώρα, να το προσφέρει, μαζί με την αγάπη και ευχές για σύντομη ανάρρωση, για τις ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία. Χρηματικό ποσό θα δοθεί και στο ειδικό σχολείο Απόστολος Λουκάς στη Λεμεσό για όλα τα παιδιά με ειδικές ικανότητες που φοιτούν εκεί.

Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης και η προσφορά στους συνανθρώπους μας είναι ο υπέρτατος τρόπος που μπορούμε να τα γιορτάσουμε και πάνω από όλα να τα νιώσουμε. Αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στο σημερινό περιβάλλον που μεταξύ άλλων επηρεάζει τις οικογένειες και όλους τους φορείς που σκοπό έχουν τη φροντίδα και την ανάρρωση των παιδιών και όλων των συνανθρώπων μας που πάσχουν από ασθένειες.

Η MetLife Alico εύχεται στα παιδιά της Παιδογκολογικής μονάδας του Μακάρειου, καθώς και σε όλα τα παιδιά, αφού άλλωστε αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του τόπου μας, ο νέος χρόνος να τους φέρει χαρά, ευτυχία, όλα αυτά που επιθυμούν αλλά πάνω από όλα υγεία!


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα