Η MTN Business παρουσίασε το 1ο Business Challenge

Η MTN Business παρουσίασε το 1ο Business Challenge


 

Η ΜΤΝ Business στήριξε τον πρώτο διαγωνισμό επιχειρηματικής προσομοίωσης (Business Simulation), που διοργάνωσε η DanatCon. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι εταιρείες που πήραν μέρος στις επιχειρηματικές προσομοιώσεις κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητές τους και να μάθουν από τα λάθη τους, χωρίς να υπάρχει πραγματικό κόστος για την εταιρεία τους. Το «σενάριο» αφορούσε έναν τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Η MTN Business ως presenting sponsor στήριξε την όλη εκδήλωση του 1ου Business Challenge της Κύπρου.

Ο διευθυντής της MTN Business, Ανδρέας Νεοκλέους με παρουσίαση ενημέρωσε τις ομάδες για το τηλεπικοινωνιακό εικονικό σενάριο και τις κατευθύνσεις που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν για να το διαχειριστούν. Ο ίδιος απένειμε και το πρώτο βραβείο στο νικητή του διαγωνισμού εκ μέρους της MTN Business.

Στο Business Challenge συμμετείχαν στελέχη από διάφορες επιχειρήσεις και βραβεύτηκαν τρεις συνολικά εταιρείες βάσει της επίδοσής τους στον τρόπο διαχείρισης των εικονικών σεναρίων που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν. Νικητές αναδείχτηκαν οι: C.A.Papaellinas (1ο βραβείο),  Ermes Group (2ο βραβείο) και Interorient shipmanagement (3ο βραβείο).

Η MTN Business στήριξε την όλη προσπάθεια που διοργάνωσε η DanatCon σε συνεργασία με την Business Smart International Αγγλίας, πρωτοπόρο στον τομέα των επιχειρηματικών προσομοιώσεων.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores  καθώς και το ηλεκτρονικό της κατάστημα MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 231 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα