Η Pafilia δημιουργεί το Park Residences που προσφέρει ιδιωτικότητα

Η Pafilia δημιουργεί το Park Residences που προσφέρει ιδιωτικότητα


 

Η Pafilia Property Developers ανακοίνωσε το νέο οικιστικό της έργο στην πόλη της Λεμεσού, με την ονομασία Park Residences. Η Pafilia, πρωτοπόρος στο σύγχρονο, καινοτόμο σχεδιασμό, σε συνεργασία με το γνωστό και βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Αρμεύτης και Συνεργάτες, δημιουργεί ακόμα ένα μοναδικό έργο με καινοτόμο σχεδιασμό με έμφαση στη πολυτέλεια για το εκλεκτό της πελατολόγιο.

Οι ευρύχωρες και μοντέρνες κατοικίες επαληθεύουν τη διαχρονική φήμη της εταιρείας για δημιουργία πολυτελών έργων με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας. Με διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων και ένα εντυπωσιακό ρετιρέ τριών υπνοδωματίων στον πέμπτο όροφο, τα διαμερίσματα είναι αρμονικά δομημένα με ενιαίους χώρους που εκτείνονται σε μεγάλες ανοικτές βεράντες, προσφέροντας μαγευτική θέα της πόλης και άπλετο φυσικό φως.

Με την προοδευτική προσέγγιση της Pafilia σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, κάθε ένοικος μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τις ανέσεις και την διασφάλιση της ιδιωτικής ηρεμίας που προσφέρει το κτίριο. Κάθε όροφος περιλαμβάνει τέσσερα διαμερίσματα τα οποία εξυπηρετούνται από δύο ανελκυστήρες. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός προσφέρει σε κάθε ιδιοκτησία ιδιωτικότητα αφού ο κάθε ένοικος έχει μόνο ένα γείτονα. Ταυτόχρονα, η κοινόχρηστη πισίνα και οι κήποι με πλούσιο χώρο πρασίνου, προσφέρουν ένα ιδιωτικά ευρύχωρο περιβάλλον, χωρίς να επιτρέπουν τη θέα από τα διπλανά κτίρια.

Αυτό το εξαίρετα σχεδιασμένο έργο βρίσκεται σε προνομιούχα οικιστική περιοχή, με όλες τις αναγκαίες ανέσεις, κοντά σε ένα πανέμορφο πάρκο και μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα.

Η  Ευαγγελία Ηλιάδου, Executive Director της Pafilia Property Developers, δήλωσε: «Είμαστε πάντοτε κατενθουσιασμένοι όταν πρόκειται να λανσάρουμε ένα νέο έργο. Στην Pafilia είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε τις συναισθηματικές και πρακτικές προτεραιότητες των ιδιοκτητών. Με σύμμαχό μας την πλούσια εμπειρία μας, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και δημιουργούμε για κάθε πελάτη ξεχωριστά ένα μοναδικό οικιστικό περιβάλλον. Τα Park Residences είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, που προστίθεται στο ευρύ χαρτοφυλάκιό μας με εντυπωσιακά έργα.»

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Park Residences επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pafilia.comΗ Pafilia είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο, αφοσιωμένη στην κατασκευή οικιστικών έργων με τον καλύτερο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και πρωτοποριακά concept σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει. Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ, σε είδος και στυλ, χαρτοφυλάκιο κατασκευαστικών έργων, που το καθένα αποτελεί πρότυπο ανώτερης ποιότητας ζωής, με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Η βραβευμένη Pafilia ιδρύθηκε το 1977 και είναι γνωστή για την καινοτομία της και τις συνεργασίες της με διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες για τη δημιουργία μοναδικών πολυτελών έργων, όπως το ONE, τον υψηλότερο παραλιακό πύργο στην Ευρώπη, και το Minthis Hills, το πιο πολυτελές θέρετρο για γκολφ στο νησί. Με παγκόσμια παρουσία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η Pafilia προσφέρει επαγγελματικές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών από όλο τον κόσμο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα