Η PGS Lighting Electrical λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα

Η PGS Lighting Electrical λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα

 


Η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της PGS Lighting Electrical είναι πλέον γεγονός. Η εταιρεία, που κλείνει φέτος 35 χρόνια στον τομέα του φωτισμού, λανσάρει σήμερα μια ανανεωμένη ταυτότητα που εκφράζει τη φιλοσοφία της για συνεχή εξέλιξη με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

Η νέα ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία φωτισμού στον χρήστη παρουσιάζοντας όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, που περιλαμβάνουν μία μεγάλη συλλογή από φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κατά κύριο λόγο Ευρωπαίων κατασκευαστών, λαμπτήρες όλων των ειδών, οικιακούς αυτοματισμούς αλλά και μια πληθώρα ηλεκτρολογικών ειδών.

«Τα τελευταία 35 χρόνια προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, ως μία σύγχρονη εταιρεία που εξελίσσεται και αναπτύσσεται με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας και ελπίζουμε πως θα ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες πλοήγησης για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε την εμπειρία του φωτός», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PGS Lighting Electrical Νεόφυτος Νεοφύτου.

Επισκεφθείτε τη νέα σελίδα της PGS Lighting Electrical και #ExperienceLight www.pgs.com.cy

Η PGS Electrical Supplies Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και στα είδη φωτιστικών για περισσότερα από 30 χρόνια με 11 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο και κεντρικά γραφεία στο Παραλίμνι. Η εμπορική πολιτική της επικεντρώνεται στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Με την πλειοψηφία των προϊόντων της να είναι ιδίας εισαγωγής, κυρίως από ευρωπαϊκά εργοστάσια, έχει καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπιστία της όσον αφορά την ποιότητα και ταυτόχρονα τη μοναδικότητα στα είδη των προϊόντων που διαθέτει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgses.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα