Η PGS Lighting Electrical φωτίζει τα «Ruidoso Luxury Villas»

Η PGS Lighting Electrical φωτίζει τα «Ruidoso Luxury Villas»


Το νέο συγκρότημα επαύλεων “Ruidoso Luxury Villas” της εταιρείας Ruidoso Overseas αποτελεί πλέον πραγματικό στολίδι για την πόλη της Αγίας Νάπας. Το “Ruidoso Luxury Villas”, που βρίσκεται εκτός του κέντρου της πόλης, κοντά σε απόκρυφες αμμώδεις παραλίες, συνδυάζει design και τεχνολογία σε ένα πολυτελή αλλά ταυτόχρονα ζεστό χώρο, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση.

Η PGS Lighting Electrical, ανέλαβε το φωτισμό του εντυπωσιακού αυτού έργου δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο. Η αρχιτεκτονική φωτισμού που χρησιμοποιήθηκε, δίνει το κατάλληλο φως στον απομονωμένο χώρο σε κάθε ώρα της ημέρας και τόνισε τα μοναδικά στοιχεία των επαύλεων. Ταυτόχρονα, τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι διακοσμήθηκαν με φωτιστικά ευρωπαίων σχεδιαστών που ταιριάζουν στο ύφος και την αισθητική που επέλεξαν οι interior designers του γνωστού γραφείου Κώστας Χοίρος & Συνεργάτες.

«Η αρχιτεκτονική φωτισμού έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και εμείς στην PGS Lighting Electrical προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς και να υιοθετούμε τις νέες μεθόδους και τεχνολογίες για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PGS Lighting Electrical, Νεόφυτος Νεοφύτου. «Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Ruidoso Overseas που μας επέλεξε να φωτίσουμε αυτό το υπέροχο έργο και όλους όσους δούλεψαν σε αυτό για την πολύ καλή συνεργασία.»

Το “Ruidoso Luxury Villas”, που φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Ζαννέτος Οικονόμου και Συνεργάτες συνδυάζει σχέδιο και τεχνολογία με αποτέλεσμα ένα πολυτελή αλλά ταυτόχρονα φιλόξενο και άνετο χώρο, ιδανικό για ξεκούραση και διασκέδαση. Το συγκρότημα διαθέτει 5 πολυτελείς επαύλεις με ευρύχωρα δωμάτια με θέα τη θάλασσα ή την ενδοχώρα και περιλαμβάνουν: γυμναστήριο, κλιματισμό, μπάνιο υδρομασάζ, δωμάτιο ατμόλουτρου, δωρεάν «wifi», πλήρη εξοπλισμένη κουζίνα και άλλες ανέσεις. Η εξωτερική διαμόρφωση χώρου με τους πράσινους κήπους και την μοναδική σε σχήμα πισίνα, δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο ιδανικό για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και παιχνίδι.

Η PGS Electrical Supplies Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και στα είδη φωτιστικών για περισσότερα από 30 χρόνια με 11 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο και κεντρικά γραφεία στο Παραλίμνι. Η εμπορική πολιτική της επικεντρώνεται στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Με την πλειοψηφία των προϊόντων της να είναι ιδίας εισαγωγής, κυρίως από ευρωπαϊκά εργοστάσια, έχει καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπιστία της όσον αφορά την ποιότητα και ταυτόχρονα τη μοναδικότητα στα είδη των προϊόντων που διαθέτει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgses.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα