Η PwC επενδύει στη διαδικτυακή μάθηση

Η PwC επενδύει στη διαδικτυακή μάθηση

 

Η PwC ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Coursera, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα μαζικής ανοικτής διαδικτυακής μάθησης (MOOC) στον κόσμο, για την παροχή μαθημάτων σε 208,000 ανθρώπους που αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς και στο ευρύτερο κοινό.

Η σχέση αυτή επιτρέπει στην PwC να προσφέρει μια σειρά μαθημάτων που διατίθενται ευρέως σε οποιονδήποτε θα μπορούσε να επωφεληθεί από την απόκτηση επιπλέον γνώσεων στο αντικείμενο της επιχειρηματικής ανάλυσης. Από τις 22 Αυγούστου, ο νέος κύκλος μαθημάτων της PwC με τίτλο «Ανάλυση Δεδομένων και Δεξιότητες Παρουσίασης» είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε στον κόσμο, χάρη στην ευέλικτη πλατφόρμα μάθησης της Coursera. Η εν λόγω συνεργασία θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στο ανθρώπινο δυναμικό της PwC να βελτιώσει τις γνώσεις και την ανάπτυξή του εντός του οργανισμού.

«Η συνεργασία μας με την Coursera δεν περιορίζεται απλά στη δημιουργία μαθημάτων, αλλά συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των εκπαιδευόμενων ενόψει της μελλοντικής τους ανέλιξης», δήλωσε η Agnes Hussherr, επικεφαλής παγκόσμιων εργασιών Ανθρώπινου Κεφαλαίου της PwC. «Ελπίζουμε ότι θα συμβάλουμε στη δημιουργία μια γενιάς ηγετών με αυτοπεποίθηση, που θα μπορούν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και να είναι σε θέση να επιλύσουν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις των οποίων ηγούνται».

«Η Coursera έχει ως στόχο να συμβάλει στην επαγγελματική ανέλιξη των χρηστών της, παρέχοντας πρόσβαση στα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το έργο μας προσφέροντας μαθήματα από κορυφαίους παγκόσμιους εργοδότες όπως η PwC», δήλωσε ο Rick Levin, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Coursera. «Η PwC κατανοεί με μοναδικό τρόπο τι ακριβώς αναζητούν οι εργοδότες στις θέσεις εργασίας που απαιτούν βασικές ικανότητες ανάλυσης δεδομένων σε συνδυασμό με δεξιότητες επικοινωνίας των δεδομένων αυτών. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η PwC είναι σήμερα σε θέση να συμβάλει, μέσω της πλατφόρμας μας, στην κατάρτιση ανθρώπων, με εξαιρετικές δυνατότητες απ’ όλο τον κόσμο, στις βασικές αυτές δεξιότητες».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα