Η PwC χορηγός εκδηλώσεων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE

Η PwC χορηγός εκδηλώσεων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE


To Ελληνικό Παρατηρητήριο του δημοφιλούς πανεπιστημίου της Αγγλίας γιορτάζει 20 χρόνια ζωής

 

Με τη στήριξη της PwC Κύπρου και άλλων οργανισμών πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο διήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ελληνικού Παρατηρητηρίου (Hellenic Observatory) του πανεπιστημίου London School of Economics and Political Science (LSE).

Με τη συμμετοχή Κυπρίων αποφοίτων του πανεπιστημίου, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε, στις 16 Μαΐου, συζήτηση γύρω από την τεχνολογική εξέλιξη στην Κύπρο και τις επιπτώσεις της στο νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον της χώρας. Στη συζήτηση, συντονιστής της οποίας ήταν ο επικεφαλής του  Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του LSE, Kevin Feathersone, συμμετείχαν καταξιωμένοι ομιλητές από το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου και του εξωτερικού.

Στις 17 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε ολοήμερο συνέδριο με θέμα «Ερμηνεύοντας το παρελθόν, παρόν και μέλλον της Κύπρου» με ομιλητές από διακεκριμένα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και το Central European University. Τις συζητήσεις που ακολούθησαν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της έρευνας και των Κοινωνικών Επιστημών στην Κύπρο συντόνισαν οι Hubert Faustman Αναπληρωτής Καθηγητής, University of Nicosia, Rebecca Bryant, A.N. Hadjiyiannis Associate Professorial Research Fellow, LSE, James Ker-Lndsay, Senior Research Fellow, European Institute, LSE, και Χαρίδημος Τσούκας, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα