Η Qatar Airways σας ταξιδεύει στην Αυστραλία με A380

Η Qatar Airways σας ταξιδεύει στην Αυστραλία με A380


 

Το Σίδνεϋ έχει γίνει ο πρώτος προορισμός της Qatar Airways στην Αυστραλία που εξυπηρετείται από το super-jumbo αεροσκάφος A380, μόλις έξι μήνες μετά την ένταξή του στο παγκόσμιο δίκτυο του αερομεταφορέα.

Μετά το λανσάρισμα της διαδρομής την 1η Μαρτίου 2016, με το Boeing 777-300, η Qatar Airways εντόπισε μια σταθερή αύξηση στη ζήτηση. Το αεροσκάφος A380, με 517 θέσεις, αυξάνει την τρέχουσα ημερήσια χωρητικότητα της Qatar Airways για το δρομολόγιο αυτό κατά 44% για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways Group, ο εξοχότατος κ Akbar Al Baker, δήλωσε: «Από τη στιγμή που εγκαινιάστηκε η πτήση για Σίδνεϋ, οι ταξιδιώτες την έχουν καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες. Οι πελάτες που ταξιδεύουν προς και από το Σίδνεϋ εκτιμούν ιδιαίτερα το παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων μας, όπως επίσης και τον αποτελεσματικό προγραμματισμό των πτήσεών μας, καθώς μειώνεται σημαντικά η διάρκεια του μέσου ταξιδιού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις με την υπηρεσία A380 για Σίδνεϋ, προσφέροντας 517 θέσεις ανά πτήση.”

“Η Qatar Airways φέρνει περισσότερους ταξιδιώτες από Αυστραλία σε προορισμούς της Ευρώπης, της Μέσης  Ανατολής και της Αφρικής, από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τη χώρα σήμερα. Η Αυστραλία είναι ένα από τα κύρια διεθνή επιχειρηματικά κέντρα στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, ενώ πολλοί επιβάτες από όλο τον κόσμο την προτιμούν για ταξίδι αναψυχής. Τι καλύτερο λοιπόν από το εμβληματικό αεροσκάφος A380 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που ταξιδεύουν προς αυτόν τον σημαντικό προορισμό, ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο κομβικό αερολιμένα της χώρας, το Σίδνεϋ.”

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες και λειτουργεί έναν από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών στον κόσμο. Στο 19ο έτος λειτουργίας της, η Qatar Airways διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο 190 αεροσκαφών και επισκέπτεται περισσότερους από 150 κύριους business και leisure προορισμούς σε έξι ηπείρους. 

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, στην οποία πρόσφατα απονεμήθηκαν τα βραβεία World’s Best Business Class, Best Business Class Airline Lounge και Best Airline Staff για τη Μέση Ανατολή στα γνωστά World Airline Awards για το 2016, τα οποία διοργανώνονται από αναγνωρισμένους διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης αερομεταφορών, όπως η Skytrax.  

Η Qatar Airways είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας oneworld. Η βραβευμένη συμμαχία αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία το 2015 από τη Skytrax για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η Qatar Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που έγινε μέλος της συμμαχίας oneworld, δίνοντας της τη δυνατότητα να επωφεληθεί από πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 αεροδρόμια, σε περισσότερες από 150 χώρες, με 14.250 καθημερινές αναχωρήσεις.

Το Oryx One, το σύστημα ψυχαγωγίας της Qatar Airways εν πτήσει, προσφέρει στους επιβάτες περίπου 3.000 επιλογές από τις πιο πρόσφατες ταινίες, σειρές, μουσικές επιλογές, παιχνίδια και πολλά ακόμη. Οι επιβάτες που πετούν με την Qatar Airways εξυπηρετούνται από αεροσκάφη B787, A350, A380, A319 καθώς και επιλεγμένα A320 και A330, ενώ μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες υπηρεσίες Wi-Fi και GSM εν πτήσει.

Η Qatar Airways είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες χορηγιών αθλητικών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο και έχει συνάψει στρατηγικές χορηγικές σχέσεις με ομάδες όπως η FC Barcelona και η Al-Ahli Saudi Arabia FC. Η στρατηγική της Qatar Airways αντανακλά τις αξίες του αθλητισμού ως μέσο ενότητας των ανθρώπων, αξία που βρίσκεται στον πυρήνα του εταιρικού της μηνύματος – Going Places Together.

Η Qatar Airways Cargo, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί περισσότερους από 50 αποκλειστικούς εμπορευματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της Ντόχα, ενώ παράλληλα παραδίδει εμπορεύματα σε περισσότερους από 150 business και leisure προορισμούς παγκοσμίως, με 190 αεροσκάφη. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει 8 Airbus 330Fs, 10 εμπορευματικά Boeing 777 και δύο εμπορευματικά Boeing 747.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.qatarairways.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα