Η RCB χρηματοδότης του εργοστασίου της Δωδώνη στην Κύπρο

Η RCB χρηματοδότης του εργοστασίου της Δωδώνη στην Κύπρο


Μιλώντας κατά την διάρκεια της τελετής εγκαινίων του νέου εργοστασίου της Δωδώνη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της RCB Bank, Παναγιώτης Λοϊζίδης εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση που μια σημαντική επένδυση για την κυπριακή οικονομία έγινε πραγματικότητα με την στήριξη της Τράπεζας.

Σημειώνοντας ότι αυτή η επένδυση αφορά έναν παραγωγικό τομέα της οικονομίας ο οποίος θα ενισχύσει τις εξαγωγές, ο κ. Λοϊζίδης δήλωσε ότι αυτή η εξέλιξη έχει ήδη θετικές επιδράσεις στην πραγματική οικονομία καθότι οδήγησε στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μειώνοντας έτσι την ανεργία και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Υπογραμμίζοντας την εξαίρετη συνεργασία που η RCB Bank διατηρεί με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ο κ. Λοϊζίδης τόνισε ότι «Αυτή η συνεργασία δίδει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις, όπως αυτή που εγκαινιάζουμε σήμερα, να αποκτούν πρόσβαση σε χαμηλού κόστους χρηματοδότηση που επιτρέπει την πραγματοποίηση επενδύσεων και βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα τους». Ο Πρόεδρος της RCB Bank εξέφρασε την βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία με την ΕΤΕ που ενισχύει την πραγματική οικονομία θα συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια επιτυχία.

Ευχόμενος στην διεύθυνση και τα μέλη του ανθρώπινου δυναμικού του νέου εργοστασίου της Δωδώνη στην Κύπρο κάθε επιτυχία, ο κ. Λοϊζίδης επανέλαβε την δέσμευση της RCB Bank στην παροχή στήριξης σε Κυπριακές επιχειρήσεις ούτως ώστε η Κύπρος να επανακτήσει τη θέση που της αξίζει, ως μια υγιής οικονομία ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM). Η τράπεζα διατηρεί έξι καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και ένα στο Λουξεμβούργο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα