Η STAROIL συνεχίζει να μας κρατά σε κίνηση

Η STAROIL συνεχίζει να μας κρατά σε κίνηση

 

Συνεχίζεται ο μεγαλύτερος καλοκαιρινός διαγωνισμός «Σας Κρατάμε σε Κίνηση» από τη Κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL.

Έχοντας κάνει εκκίνηση τη Δευτέρα 11 Ιουλίου,  ο διαγωνισμός θα τρέξει για 10 εβδομάδες  και κατά τις πρώτες πέντε του εβδομάδες έχει μοιράσει σε 20 τυχερούς αθλητικό εξοπλισμό αξίας 12.500 Ευρώ.

Συνολικά ο διαγωνισμός θα κληρώσει μεταξύ των πελατών της STAROIL αθλητικό εξοπλισμό συνολικής αξίας άνω των 25 000 Ευρώ. Στα πλαίσια του διαγωνισμού κληρώνονται κάθε εβδομάδα 4 δώρα: ένας δρόμος αντοχής, ένα multigym, ένα πακέτο οργάνων γυμναστικής για άνδρες, και ένα πακέτο οργάνων γυμναστικής για γυναίκες.

Τα δώρα θα κληρώνονται μεταξύ των πελατών της STAROIL που έχουν προβεί μέσα στην εβδομάδα σε αγορά προϊόντων αξίας 25 ευρώ και άνω. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες είναι συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο ειδικό κουπόνι του διαγωνισμού, και να το τοποθετούν στην κληρωτίδα που βρίσκεται σε κάθε πρατήριο.

Μετά το πέρας των 10 εβδομάδων, θα ακολουθήσει ακόμη μια κλήρωση κατά την οποία θα κληρωθούν μεγάλα δώρα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων κατά τις 10 εβδομάδες που έτρεξε ο διαγωνισμός μας.

Για όλα τα νεώτερα σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα της STAROIL στο Facebook: www.facebook.com/StaroilCyprus


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα