Η Tryfon Tseriotis διεθνής διανομέας των Weetabix για το 2015

Η Tryfon Tseriotis διεθνής διανομέας των Weetabix για το 2015


Η εταιρία Tryfon Tseriotis Ltd ανακυρήχθηε ως ο “Διεθνής Διανομέας Weetabix 2015”. Η ανακοίνωση στην εταιρία έγινε στο Διεθνές Συνέδριο Συνεργατών της Weetabix για το 2016 που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στο St Albans στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρα από τη λήψη του βραβείου, μέλη της Tryfon Tseriotis είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από την ομάδα της Weetabix Ηνωμένου Βασίλειου και από άλλους διανομείς από όλο τον κόσμο.

Η Tryfon Tseriotis και η Weetabix είναι συνεργάτες για την κυπριακή αγορά από το 1960. Σήμερα η Tryfon Tseriotis διανέμει με επιτυχία περισσότερα από 40 προϊόντα Weetabix και Alpen στην κυπριακή αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των Weetabix Original, Weetabix Minis, Alpen Μούσλι και Alpen μπάρες δημητριακών.

Τα προϊόντα Weetabix παρασκευάζονται και πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1932 και σήμερα διαθέτουν τον πρώτο κωδικό σε πωλήσεις, ως τα πιο διαδεδομένα και έμπιστα  δημητριακά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μάρκα Weetabix αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εμπορικά σήματα της Βρετανίας. Το όραμα της εταιρίας είναι να προσφέρει απόλαυση τους καταναλωτές της με θρεπτικά, γευστικά δημητριακά προγεύματος και σνακ που παράγονται με πάθος για την τελειότητα.

Εκτός από το να προσφέρει νόστιμα και θρεπτικά δημητριακά προγεύματος, η Weetabix είναι παθιασμένη με την προστασία του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές και εργάζεται ακούραστα ώστε να κάνει πραγματική διαφορά. Από την προμήθεια του σιταριού και των άλλων συστατικών, μέχρι την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού αλλά και την μείωση των  αποβλήτων, η Weetabix εξετάζει τον αντίκτυπο των ενεργειών της εταιρείας στο περιβάλλον κάθε μέρα.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Weetabix στο www.Weetabix.co.uk ή την κυπριακή σελίδα της Weetabix στο Facebook στο www.facebook.com/weetabix.cy.

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομή στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.

Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), John West (κονσερβοποιημένα ψάρια), Weetabix και Alpen (δημητριακά προγεύματος), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και  Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα