Η USB BANK στηρίζει τους Εφηβικούς Ξενώνες Λευκωσίας

Η USB BANK στηρίζει τους Εφηβικούς Ξενώνες Λευκωσίας

Φέτος τις γιορτές, η USB BANK, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει ενισχύοντας οικονομικά το Σύνδεσμο «Οι Φίλοι των Εφηβικών Ξενώνων Λευκωσίας» με στόχο να περάσουν όμορφες και ζεστές γιορτές οι έφηβοι των Ξενώνων αλλά και γενικότερα για την στήριξη στην υλοποίηση των στόχων του  Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 2006, με σκοπό να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη, ηθική, οικονομική  καθώς και  ψυχολογική στους εφήβους των ξενώνων, προσφέροντας τη συνεργασία και  συμπαράσταση του στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Λευκωσίας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των Εφηβικών Ξενώνων.

Οι βασικότεροι στόχοι  του Συνδέσμου είναι η κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών με εξειδικευμένη και ατομική διδασκαλία, η ανάπτυξη και η ευημερία των εφήβων, η ψυχαγωγία τους, η κοινωνική προσαρμογή τους, η παροχή βοήθειας για εξεύρεση εργασίας  καθώς επίσης  η βελτίωση και ο εξοπλισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων για τη δημιουργία ενός ζεστού και συγχρόνως άνετου περιβάλλοντος.

Η USB BANK, συμμερίζεται τις ανάγκες του Συνδέσμου και συμμετέχει  ενεργά μαζί με άλλους εθελοντές σε  αυτό το κάλεσμα αγάπης και συμπαράστασης  έτσι ώστε  να επιτευχθούν οι στόχοι του Συνδέσμου στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Είναι σημαντικό να γίνουμε όλοι εθελοντές αυτές τις γιορτινές μέρες βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο κόσμο, ένα κόσμο με χαμόγελο, αγάπη και ευτυχία δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα