“Θαλασσινά όνειρα” της Leptos Estates στον Κόλπο των Κοραλλίων

“Θαλασσινά όνειρα” της Leptos Estates στον Κόλπο των Κοραλλίων


 

Μια από τις πιο όμορφες περιοχές στην Κύπρο και ειδικά στην Πάφο είναι το τουριστικό θέρετρο Κόλπος των Κοραλλίων, το οποίο βρίσκεται  12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Πάφου και δίπλα στο εθνικό πάρκο του Ακάμα και το γραφικό χωριό της Πέγειας

H Leptos Estates προσφέρει για αυτούς που εκτιμούν την πολυτέλεια και αναζητούν την άνεση και χαλάρωση, μια πλειάδα ετοιμοπαράδοτων αλλά και υπό ανέγερση εξοχικών επαύλεων πάνω στο κύμα και δίπλα στις χρυσές αμμώδεις παραλίες της περιοχής. Μαγευτική ατμόσφαιρα για τους λάτρεις των εξωτικών και ειδυλλιακών χώρων γεμάτη γαλήνη και ρομαντισμό. Ιδανική τοποθεσία που ταξιδεύει τον νου και ξεκουράζει το σώμα.

Η σύγχρονη και μοντέρνα αρχιτεκτονική μαζί με την μεσογειακή και νησιώτικη  φινέτσα και στυλ έρχονται να δέσουν αρμονικά με το περιβάλλον και το γύρω φυσικό τοπίο. Κάθε έπαυλη έχει τον δικό της κήπο, πισίνα, τζάκι και ΒΒQ ,μεγάλα μπαλκόνια, άνετους χώρους στάθμευσης, ευρύχωρα υπνοδωμάτια , κι’όλα αυτά δίπλα στην πιο γνωστή αμμώδη παραλία της Κύπρου στο δυτικότερο κατοικημένο άκρο του νησιού μας.

Η Leptos Estates δεν είναι απλά παρόν στην περιοχή αλλά κατέχει το μεγαλύτερο μέρος γης προς ανάπτυξη. Εκτός από τις παραθαλάσσιες επαύλεις Coral Bay Villas, Coral Seas Villas, Iasonas Seafront Villas εδώ βρίσκονται και τα πεντάστερα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου ,Coral Beach Hotel and Resort και Sentido Thalassa Coral Bay όπως επίσης οι νέοι σχεδιασμοί για παραθαλάσσιες κατοικίες τόσο στην περιοχή Κεράτι όσο και τις Θαλασσινές σπηλιές.

Οι προτάσεις μας στον απαιτητικό πελάτη και τον μελετημένο επενδυτή έρχονται να δέσουν με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ,τις ξανθές αμμώδεις παραλίες ,τους απόκρημνους κατακόρυφους βράχους ,τα οποία συνθέτουν ένα κράμα σπάνιας άγριας φυσικής ομορφιάς, θυμίζοντας κάτι από Γαλλική Riviera που καθιστά την περιοχή περιζήτητη τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους αγοραστές και επενδυτές.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα