Ινδικές βραδιές στο Hilton Cyprus

Ινδικές βραδιές στο Hilton Cyprus

Οι Ινδοί πιστεύουν ότι το φαγητό είναι δώρο των θεών και το αντιμετωπίζουν με μεγάλο σεβασμό.  Η συγκεκριμένη κουζίνα αποσκοπεί στη θρέψη του σώματος και στην ευχαρίστηση του μυαλού και των ματιών. Το φάσμα της Ινδικής γαστρονομίας μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο διαιτητικές ακρότητες: χορτοφαγίας και κρεατοφαγίας. Τα συστατικά του κάθε γεύματος  βασίζονται στις βασικές πέντε γεύσεις (ή ‘rasas’ στα ινδικά) η οποίες είναι:  γλυκές, αλμυρές, πικρές, ξινές και πικάντικες. Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των ινδικών φαγητών είναι η εξειδικευμένη χρήση των μπαχαρικών όπως το ταντούρι και κάρυ. Επίσης, εκτός από τα μπαχαρικά, τα άλλα κύρια συστατικά είναι γαλακτοκομικά προϊόντα, καρύδα και ένα είδος φρουτόκρεμας. Η Ινδία παράγει επίσης ορισμένες από τις ωραιότερες ποικιλίες τσαγιών, καφέδων και μπαχαρικών στον κόσμο.

Κάτω  από τους ήχους ινδικής μουσικής και ινδικού χορού και σε έναν ανάλογα διαμορφωμένο χώρο, απολαύσαμε την Παρασκευή 28 Μαρτίου τις γαστριμαργικές δημιουργίες και τις πικάντικες γεύσεις της ιδικής κουζίνας. Χρώματα παντού στις παραδοσιακές στολές των ανθρώπων αλλά και μια πανδαισία γεύσεων ένας πίνακας ζωγραφικής συνοδευμένος με υπέροχο κρασί και τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του Hilton Cyprus. Η βραδιά έκλεισε με υπέροχα επιδόρπια και αναμνηστικά ινδικά δώρα στους καλεσμένους.

Μετά από μια κουραστική μέρα δεν υπάρχει τίποτα πιο δελεαστικό από το να απολαύσετε ένα αυθεντικό, εξωτικό δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο εστιατόριο Φοντάνα από τις 20:00 (τιμή €27.00 ανά άτομο).

Ινδικές βραδιές σε συνεργασία με το Sea Hat Travel & Tours Ltd και την Etihad Airways στο εστιατόριο Φοντάνα από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου τηλ.22377777

 

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα