Κατάλογος διακοπών «ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-15» από την Let’s Go Tours by Amathus !

Κατάλογος διακοπών «ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-15»                                                                από την Let’s Go Tours by Amathus !

 


Η Let’s Go Tours by Amathus, κυκλοφόρησε τον ταξιδιωτικό της κατάλογο «Χειμώνας 2014-15»  και σας προσκαλεί να επιλέξετε το δικό σας ταξίδι διακοπών.

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στους πιο γιορτινούς προορισμούς,  όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων γιορτάζεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Επιλογές από Ευρωπαϊκές  πρωτεύουσες μέχρι την χιονισμένη Λαπωνία και το χωριό του Άη Βασίλη.

Για την υπόλοιπη περίοδο η Let’s Go Tours by Amathus προτείνει,  ολιγοήμερες διακοπές ή οργανωμένα ταξίδια σε δημοφιλή προορισμούς προσεκτικά επιλεγμένους  και οικονομικές διακοπές με εταιρείες χαμηλού κόστους. Για τους πιο απαιτητικούς προσφέρονται πακέτα Σκι και Σπα στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Λίβανο , όπως και οι κρουαζιέρες πολυτελείας από Ντουμπάι.

Ξεχωρίζουν τα οργανωμένα προγράμματα Let’s Go Around the World !  Εμπνευσμένα από μοναδικές χώρες με διαφορετικές κουλτούρες, σας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, από τον Βορρά έως το Νότο και από την Δύση στην Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε τον κατάλογο από τα γραφεία της Αμαθούς, τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, ή επικοινωνήστε με το 77-77-82-77.  Όλα τα πακέτα του καταλόγου θα τα βρείτε και στην Ιστοσελίδα  www.amathusetravel.com

Μην αποφασίσετε για τις χειμερινές σας διακοπές, χωρίς να δείτε πρώτα τον κατάλογο της   Let’s Go Tours by Amathus.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα