Κατάστημα Guess στο MYMALL Limassol

Κατάστημα Guess στο MYMALL Limassol

 


Ακόμα ένα brand. Ακόμα ένα κατάστημα. Ακόμα ένας λόγος για επισκεφτείτε το MYMALL Limassol. Το κατάστημα Guess άνοιξε φέτος τις πόρτες του στο μεγαλύτερο mall της Κύπρου για να ικανοποιήσει τις στιλιστικές ανάγκες κάθε fashionista.

Ξεκινώντας από την Γαλλία, τα Μαροκινά αδέλφια Marciano άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα στην Καλιφόρνια και έγιναν αρχικά γνωστοί για τα jeans τους. Έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσουν και να εδραιωθούν στο χώρο της μόδας, έχουν πλέον ανοίξει πάνω από 1700 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας stylish ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες που τους ενδιαφέρει η άνεση και το στιλ.

Το MYMALL Limassol, με πάνω από 200 καταστήματα, με όλες τις διάσημες μάρκες σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και ψυχαγωγίας είναι ο απόλυτος προορισμός για αγορές, ενώ με τη μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και καφετεριών, το παγοδρόμιο και το arcade σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Και μην ξεχνάτε. Τώρα, η πρόσβαση στο MY MALL Limassol είναι πιο εύκολη από ποτέ. Με το αυτοκίνητό σας ή με το λεωφορείο από τον καινούργιο αυτοκινητόδρομο, κατευθείαν στο χώρο στάθμευσης του MY MALL Limassol.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα