«Κινούμαι πράσινα στην πόλη» με το NISSAN LEAF

«Κινούμαι πράσινα στην πόλη» με το NISSAN LEAF


Με σύνθημα «Κινούμαι πράσινα στην πόλη», η New Nissan Cyprus του Ομίλου Πηλακούτα, σε συνεργασία με την ΑΗΚ και τη Σύγχρονη Δεξαμενή Σκέψης «Οικολογία, Μπροστά», διοργάνωσαν μια «πράσινη» εκδήλωση μέσω της οποίας έδωσαν έξυπνες και οικολογικές λύσεις  για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριου Δημητριάδη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη του στην προσπάθεια για ανάπτυξη και χρήση νέων τεχνολογιών που συμβάλουν στην διατήρηση της καθαρότητας του περιβάλλοντος. Το «παρών» του έδωσε και ο κ. Ανδρέας Μασούρας, του κινήματος «Οικολογία, Μπροστά», έχοντας ενεργό ρόλο τόσο στη διοργάνωση όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Nissan έδωσε την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν να οδηγήσουν το νέο Nissan Leaf, το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, χωρίς ρύπους και θόρυβο.

Το Nissan Leaf δεν έχει ανάγκη από καύσιμα, ενώ μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι αλλά και σε 17 σημεία φόρτισης σε όλη την Κύπρο. Είναι καθαρό για το περιβάλλον και προσφέρει άνεση, ασφάλεια και οικονομία στον οδηγό του. Και όλα αυτά με τη διεθνώς αναγνωρισμένη αξιοπιστία της NISSAN και το κύρος του ομίλου Πηλακούτα.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Πηλακούτας δήλωσε ότι «Η Nissan είναι η εταιρεία που αποδεδειγμένα πιστεύει στην τεχνολογία, έτσι πρωτοπορεί στην τάση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα