“Κορυφαίο επιχειρηματικό ξενοδοχείο” το Hilton Cyprus

“Κορυφαίο επιχειρηματικό ξενοδοχείο” το Hilton Cyprus

 


Το Hilton Cyprus έλαβε τα βραβεία του ‘Κορυφαίου ξενοδοχείου στην Κύπρο’ και  ‘Κορυφαίου επιχειρηματικού ξενοδοχείου στην Κύπρο’, για τρίτη συνεχή χρονιά στα Ευρωπαϊκά World Travel Awards 2015, κατά την ψηφοφορία των ταξιδιωτικών πρακτόρων παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σικελία της Ιταλίας, το Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου, το Hilton Cyprus ήταν ένα απο τα 21 ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας Hilton Worldwide στην Ευρώπη που έλαβαν βραβεία.

Ο Χάρης Μιχαήλ, Διευθυντής του Hilton Cyprus, είπε, “Είμαι πανευτυχής που βλέπω το Hilton Cyprus να επιβραβεύεται σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, για τρίτη συνεχή χρονιά. Αυτό αποδεικνύει τη σταθερότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς και την ηγετική θέση της εταιρίας μας εντός της ευρωπαϊκής αγοράς“.

Tα World Travel Awards επιβραβεύουν εδώ και 21 χρόνια, οργανισμούς που παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες όσον αφορά τα ταξίδια και τον τουρισμό. Έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας σημαντικός θεσμός παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες και τους νικητές των World Travel Awards 2015: http://www.worldtravelawards.com/winners2015-9


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα