Κυπριακή ευρεσιτεχνία σε ιστοσελίδα για πολιτικούς γάμους

Κυπριακή ευρεσιτεχνία σε ιστοσελίδα για πολιτικούς γάμους


 

Τον Αύγουστο η επίσημη λειτουργία της επαναστατικής πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com τον σύμμαχο των Δήμων στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στην Κύπρο

 

Κάτι καινούργιο έρχεται στην αγορά γαμήλιου τουρισμού που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα, να διευκολύνει τις μέχρι τώρα διαδικασίες και να φέρει σημαντικά έσοδα στην Κύπρο. Ο λόγος για την νέα καινοτόμα πλατφόρμα www.BookYourWeddingDay.com την πρώτη και μοναδική διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα κράτησης ημερομηνίας για διοργάνωση πολιτικού γάμου που θα λειτουργήσει επίσημα τον Αύγουστο.

Η πλατφόρμα, που είναι προϊόν κυπριακής ευρεσιτεχνίας, αναμένεται να φέρει επανάσταση στη χρονοβόρα διαδικασία επικύρωσης ημερομηνίας για τη διοργάνωση πολιτικών γάμων στην Κύπρο, που σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούσε ως ανασταλτικός παράγοντας για την προσέλευση ζευγαριών από το εξωτερικό. Μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας, τουριστικοί πράκτορες, διοργανωτές γάμου και ζευγάρια από το εσωτερικό ή το εξωτερικό  που ενδιαφέρονται να παντρευτούν στο νησί μας, θα μπορούν τώρα πολύ εύκολα και γρήγορα να βρίσκουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες και να κάνουν κράτηση στο επιθυμητό χώρο εκδηλώσεων και τελετών άμεσα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήδη αρκετοί δήμοι και ξενοδοχεία λαμβάνουν μέρος στην πλατφόρμα, αφού θα κάνει τη δουλειά τους πιο γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική. Εκτός από τη προβολή στο εξωτερικό αλλά και τη δυνατότητα να δηλώσουν παρόν στην μοναδική υπηρεσία στο είδος της ανά τον κόσμο, θα μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν σημαντικούς πόρους. Πιο συγκεκριμένα,  η αυτοματοποιημένη διαδικασία γλιτώνει στους λειτουργούς του δήμου πολύτιμο χρόνο, είναι πιο πρακτική, τους δίνει σημαντικές πληροφορίες και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο και παραχωρείται στα δημαρχεία χωρίς καμία οικονομική χρέωση. Όσον αφορά τις δικλίδες ασφαλείας, το BookYourWeddingDay.com παρέχει τη δυνατότητα μεγαλύτερου ελέγχου κάνοντάς την διαδικασία πιο αποδοτική αφού προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο των στοιχείων του χρήστη για να αποφεύγεται η κράτηση πολλαπλών ημερομηνιών που καταλήγει σε μεγάλο αριθμό ακυρώσεων.

Η επαναστατική αυτή ιδέα έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ σε Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα