Κυπριακό ενδιαφέρον για το Limassol Del Mar

Κυπριακό ενδιαφέρον για το Limassol Del Mar

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, τόσο από μέλη της ντόπιας και διεθνούς οικονομικής και εμπορικής βιομηχανίας, όσο και από μελλοντικούς επενδυτές, το Limassol Del Mar οργάνωσε μια ακόμα μια επιτυχημένη παρουσίαση, η οποία έγινε την Παρασκευή, 7 Απριλίου στο Columbia Venue Center στη Λεμεσό.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το νέο αναπτυξιακό έργο Limassol Del Mar. Το ενδιαφέρον που επέδειξαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, κάτι που αντικατοπτρίζει τη μεγάλη επιτυχία του έργου. Η επιτυχία του Limassol Del Mar  αποδίδεται  πρωτίστως στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική  του, σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την ποιότητα, τις πεντάστερες υπηρεσίες που θα προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές˙ δεδομένα που το καθιστούν ιδανικό για κάθε ιδιοκτήτη.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο που βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassoldelmar.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα