Κότερα εκατομμυρίων ευρώ στο ‘Limassol Boat Show’

Κότερα εκατομμυρίων ευρώ στο ‘Limassol Boat Show’


 

Σκάφη πολυτελείας και αναψυχής αξίας πολλών εκατομμυρίων, επιδείξεις θαλάσσιων αθλημάτων, σεμινάρια για σκάφη και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αυτοκίνητα πολυτελείας, θαλάσσια αθλήματα και εκθέτες από πέντε χώρες με προϊόντα και υπηρεσίες από τον τομέα της θάλασσας, συνθέτουν το κατά πολύ πιο μεγάλο φέτος Limassol Boat Show στη Μαρίνα Λεμεσού.

Στις 5 με 7 Μαΐου στους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού, περισσότεροι από 100 εκθέτες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα το οποίο είναι δωρεάν προς το κοινό.  Η έκθεση ξεκινάει με τα εγκαίνια την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 18:00 και συνεχίζει μέχρι τις 21:00, το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 και την Κυριακή 7 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Χρυσός Χορηγός του Limassol Boat Show είναι και φέτος ο ‘Oμιλος Χαράλαμπος Πηλακούτας ενώ η έκθεση χορηγείται από την εταιρεία Πετρολίνα και υποστηρίζεται από τον Δήμο Λεμεσού, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, την PWC, την Kimagro και τον Κ.Ο.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Limassol Boat Show www.limassolboatshow.com


Comments

comments

Tags: cyprus, limassol

Σχετικά με τον Συγγραφέα