Μέρα γνωριμίας διοργανώνει το UCLAN Cyprus

Μέρα γνωριμίας διοργανώνει το UCLAN Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Γνωρίστε από κοντά τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο και ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε.

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες αλλά και να κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας!

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε που σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στέγασης, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy