Μέσω της Action η προβολή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Πολιτισμού στην Αίγυπτο

Μέσω της Action η προβολή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Πολιτισμού στην Αίγυπτο


 

Έχοντας ως υπόβαθρο το πρόγραμμα ενίσχυσης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας, η Action Global Communications επιλέχθηκε ως ο Όμιλος επικοινωνίας στον οποίο ανατέθηκε η προβολή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Πολιτισμού στην Αίγυπτο, για το 2017. Η πρόσφατη επιτυχία του τοπικού γραφείου της Action στο Κάιρο, που επιτεύχθηκε με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου τμήματος του Ομίλου, Action Diplomacy, αποτελεί παράλληλα συνέπεια της διαχρονικής παρουσίας και εκτεταμένης εμπειρίας στην περιοχή ΜΕΝΑ, καθώς επίσης και της πολυετούς υλοποίησης έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Ο βασικός σκοπός του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Πολιτισμού, διάρκειας 16 μηνών, είναι να ενισχύσει τους διπλωματικούς και οικονομικούς δεσμούς με την ΕΕ, μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων εκδηλώσεων, ειδικά σχεδιασμένων για να αναδείξουν τους πλούσιους πολιτισμούς της Ευρώπης και της Αιγύπτου. Παράλληλα, στους στόχους του προγράμματος είναι να αυξηθεί η αλληλοκατανόηση μέσω διασκεδαστικών  και επιμορφωτικού χαρακτήρα πολιτιστικών ενεργειών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Ημέρα της Ευρώπης (9η Μαΐου 2017) με ένα κονσέρτο στο Κάιρο. Άλλες εκδηλώσεις μέσα στο έτος περιλαμβάνουν δημόσιες αναγνώσεις λογοτεχνίας, προβολές ταινιών, γαστρονομικό φεστιβάλ, παραστάσεις σύγχρονου χορού και θέατρο δρόμου. Κάθε μία από τις εκδηλώσεις θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και στα Αραβικά, ενώ στις δύο γλώσσες θα διατίθεται επίσης και το υλικό επικοινωνίας, το οποίο το κοινό θα μπορεί να βρει μέσω μιας εξειδικευμένης web πλατφόρμας, αλλά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη προβολή στην Αίγυπτο, την Ευρώπη, αλλά και διεθνώς.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας σε συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς, όπως η ΕΕ και τα Ηνωμένα Έθνη και με σημαντική πείρα στην αγορά της Αιγύπτου που φτάνει τα 30 χρόνια, η Action αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων στη χώρα. Ο Όμιλος Action Global Communications διατηρεί γραφεία σε 40+ αγορές, με τον αριθμό του προσωπικού της να ξεπερνά τα 380 άτομα. Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Ομίλου, η νέα στρατηγική προσέγγιση εστιάζει στην ενδυνάμωση των περιφερειακών του κέντρων στο Ντουμπάι, τη Ρωσία, το Καζακστάν, την Κύπρο, την Ελλάδα, το Βέλγιο και την Αλγερία, με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών και την ενίσχυση της «τοπικής προσέγγισης» των εκστρατειών επικοινωνίας που εφαρμόζει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γραφείο της Action στην Αίγυπτο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.actionprgroup.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα