Μέσω της Argosy η διανομή των προϊόντων Johnsof

Μέσω της Argosy η διανομή των προϊόντων Johnsof

Οι εταιρείες Johnsof και Argosy, ανακοίνωσαν την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας τους στη διανομή των προϊόντων Johnsof στην ευρύτερη Κυπριακή αγορά.

Στο πλαίσιο  συνεργασίας των δύο γνωστών Κυπριακών εταιρειών, η Argosy θα αποτελεί τον βραχίονα διανομής και εμπορίας,  ολόκληρης της γκάμας προϊόντων Johnsof, που ανήκουν στις πιο κάτω κατηγορίες:

• Είδη αρτοποιίας (παξιμάδια, κριτσίνια, φρυγανιές)

• Μπισκότα (morning coffee, digestive, κράκερς, σαβουαγιάρ)

• Είδη ζαχαροπλαστικής (κουβερτούρες, τζέλια, κρέμα καραμελέ και αρώματα)

• Ροφήματα (σόγιας, αμυγδάλου)

Οι άμεσοι στόχοι της συνεργασίας είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών, μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας. Η εταιρεία Johnsof θα επικεντρωθεί στην παραγωγή και στην ανάπτυξη νέων ποιοτικών προϊόντων, όπως μας έχει συνήθισε εδώ και 40 χρονιά.

Η εταιρεία Johnsof και η εταιρεία Argosy προσδοκούν μέσω της συνεργασίας αυτής να προσφέρουν στους Κύπριους καταναλωτές, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται να απολαμβάνουν την ποιότητα Johnsof.

H εταιρεία Johnsof ιδρύθηκε το 1977 και κατέχει ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά, στην κατηγορία τροφίμων και συγκεκριμένα, αρτοζαχαροσκευασμάτων. Παράγει και διαθέτει εδώ και 40 χρόνια γευστικά προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας, συμβατά με την υγιεινή διατροφή. Με την πλούσια εμπειρία 40 χρόνων προσφοράς πρωτοποριακών προϊόντων τροφίμων, η Johnsof συνδυάζει την απαράμιλλη τεχνογνωσία  με τη χρήση των πιο αγνών υλικών διατηρώντας τα υψηλότερα συστήματα ποιότητας στην παραγωγή τροφίμων. Επειδή άλλωστε, «η διαφορά είναι στη γεύση».

Η Argosy είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον τομέα του λιανικού εμπορίου τροφίμων στην Κύπρος . Οι πωλήσεις της αντιπροσωπεύουν περίπου το 5 % του συνόλου των επιχειρήσεων τροφίμων. Το δίκτυο διανομής της Argosy φτάνει άμεσα σε 2000 καταστήματα – υπεραγορές , σούπερ μάρκετ , παντοπωλεία και καταστήματα ( περίπτερα , αρτοποιεία κλπ) – που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 95 % του συνόλου των συναλλαγών πωλήσεων .

Η Argosy διαχειρίζεται  προϊόντα ποιότητας των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων , τα περισσότερα από τα οποία κατέχουν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στην αντίστοιχη κατηγορία τους στην αγορά . Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει εμπορικά σήματα όπως Activia, AIRWICK, το Dettol, Elite, Energizer, Findus, Galaxy, Hawaiian Tropic , Καλλιμάνης , Kellogg`s Special K, Jacobs, Libresse, Libero, Mars, Melissa , Oreo , Pedigree, Philadelphia , Philips, Rickmers Bali, Tena , Vanish, Veet, Whiskas, Wilkinson, Zewa, 3M Scotch Brite, 7days, Dodoni etc .


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα