Μακαρίου και Στασικράτους υποψήφιες για το πρώτο Apple Store

Μακαρίου και Στασικράτους υποψήφιες για το πρώτο Apple Store


Από τις 7 Απριλίου στην Ελλάδα το νέο iPhone SE

 

Το πρώτο Apple Store στην Κύπρο αναμένεται να λειτουργήσει στη Λευκωσία, μέχρι το καλοκαίρι, και στόχος της iSquare που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Apple τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, είναι να καλύψει κενό πολλών ετών σε σχέση με την απευθείας εκπροσώπηση της εταιρείας στην χώρα μας.

Με το άνοιγμα του καταστήματος θα λειτουργήσει και εξουσιοδοτημένο Service Center, από τις εταιρείες iSquare και Info Quest, οι οποίες είναι αμφότερες θυγατρικές του ελληνικού ομίλου Quest Holdings.

Το πρώτο Apple Store αναμένεται να λειτουργήσει στο Κέντρο της Λευκωσίας (Στασικράτους, Μακαρίου), ενώ φαίνεται να γίνονται και σκέψεις για την Λήδρας.

 

iPhone SE

Την ώρα που η Apple ανοίγει κατάστημα στην Κύπρο, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone SE με τιμή από 499 ευρώ έως και 599 ευρώ. Η έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης θα έχει τιμή 499 ευρώ και αυτή με τα 64GB θα κοστίζει 599 ευρώ. Θα διατεθεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold.

Στην Αμερική η τιμή του iPhone SE είναι 399 δολάρια για τα 16GB ενώ το 64άρει έχει τιμή 499 δολάρια.

Το iPhone SE είναι το μικρό iPhone με οθόνη Retina 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Apple A9 και μνήμη RAM 2GB. Ενσωματώνει την κάμερα 12 Megapixel των iPhone 6s και iPhone 6s Plus με 4K video recording και Live Photos.

Το design του νέου iPhone είναι ίδιο με του iPhone 5s, με το home button να ενσωματώνει Touch ID.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα