Μαρίνα Λεμεσού: Ένας χρόνος λειτουργίας

Μαρίνα Λεμεσού: Ένας χρόνος λειτουργίας

 

Σε μία ατμόσφαιρα απόλυτα εναρμονισμένη με τον νέο προορισμό στην καρδιά της πόλης, η Μαρίνα Λεμεσού γιόρτασε ένα χρόνο λειτουργίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Ιουνίου, με ζωντανή μουσική και δραστηριότητες για τους επισκέπτες, κατά μήκος της προκυμαίας.

Το παραθαλάσσιο αναπτυξιακό έργο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό τον Ιούνιο του 2014 και έκτοτε προσελκύει κατά μέσο όρο ημερησίως 3,000 επισκέπτες. Προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο ζωής πάνω στη θάλασσα, με άμεση πρόσβαση σε εστιατόρια, καταστήματα, γυμναστήριο, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ένα χρόνο μετά, η Μαρίνα Λεμεσού έχει επίσης παραδώσει στους νέους ιδιοκτήτες τις πρώτες επαύλεις, με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία. Έχει ήδη φιλοξενήσει μερικά από τα πιο γνωστά σκάφη παγκοσμίως– superyachts μήκους μέχρι 97 μέτρων – ενώ πρόσφατα επέκτεινε το φάσμα των καταστημάτων της, υποδεχόμενη παγκοσμίου φήμης μάρκες, όπως τα διαμάντια Graff Diamonds, την Halcyon Gallery και τις Sunseeker, Vilebrequin και Shiraz. Η επικείμενη ολοκλήρωση του νέου εστιατορίου της εταιρείας Carob Mill Restaurants Ltd θα αποτελέσει ένα ακόμη πολυαναμενόμενο ορόσημο, με θέα τον καταγάλανο ορίζοντα.

Αναφορικά με τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Ανδρέας Χριστοδουλίδης, ανέφερε: «Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος προκλήσεις, αλλά και φοβερά εποικοδομητικός. Η ανταπόκριση του κοινού στην έναρξη και λειτουργία του έργου ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα.»

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο συναρπαστικά και μοναδικά έργα στην Ευρώπη, με τις πωλήσεις των ακινήτων να έχουν ξεπεράσει τα €175 εκατομμύρια. Έχει ήδη πωληθεί το 90% των πολυτελών διαμερισμάτων, ενώ έχει επίσης πωληθεί το 40% της πρώτης φάσης των επαύλεων – έτοιμες προς κατοίκηση – τα  μοναδικά σπίτια στην Κύπρο που βρίσκονται πάνω στη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25 020 020, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα