Μεγάλη συμμετοχή στο Coop Kids Festival

Μεγάλη συμμετοχή στο Coop Kids Festival 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Coop Kids Festival που διοργανώθηκε στις 15 και16 Οκτωβρίου 2016 στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ραδιομαραθωνίου 2016 που συνδιοργανώνουν ο Συνεργατισμός και το ΡΙΚ.

Το διήμερο φεστιβάλ αγκαλιάστηκε θερμά από χιλιάδες πολίτες, ενώ τα παιδιά  που το επισκέφτηκαν διασκέδασαν για αρκετές ώρες με πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες, όπως ρομποτική, κατασκευές, θεατρικά παιχνίδια, κηπουρική χειροτεχνίες κ.α. πλημυρίζοντας το πάρκο  με χαρούμενες φωνές.

Η μουσική παράσταση «Ο Γαργαληστής» του Δημήτρη Μπασλάμ, με αφηγητή τον δημοφιλή ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους μεταφέροντας σε όλους το μήνυμα πως τα παιδιά έχουν δικαίωμα για μία ευτυχισμένη ζωή.

Στο χώρο του Coop Kids Festival κατέληξαν την Κυριακή οι πορείες των ποδηλατιστών και των μοτοσικλετιστών, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και επιφωνήματα ενθουσιασμού από τους παρευρισκόμενους.

Όλα τα έσοδα από το Coop Kids Festival θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1937. Είναι ο Κεντρικός Φορέας των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, μέσω των οποίων παρέχει ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Εποπτεύεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Η Κυπριακή Δημοκρατία κατέχει το 77,34% των μετοχών της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, το Ταμείο Ανακεφαλαιοποίησης το 21,88% και η Συνεργατική   Κεντρική Εταιρεία Συμμετοχών το 0,78%, εκπροσωπώντας τις Συνεργατικές Εταιρείες μέλη της. Συνεργάζεται με τα συνεργατικά κινήματα πολλών χωρών και εκπροσωπείται στους σημαντικότερους διεθνείς συνεργατικούς θεσμούς. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων και ΑΤΜ στην Κύπρο και είναι η πρώτη τράπεζα σε καταθέσεις κατοίκων εσωτερικού. Εργοδοτεί συνολικά 2.700 άτομα. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (Ιούνιος 2016), ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας βρίσκεται στο 16,38%, τα ίδια κεφάλαια στο €1,32 δις και το σύνολο ενεργητικού στα €14,09 δις.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα