Μειωμένα τέλη για φοιτητές από τη Cyta

Μειωμένα τέλη για φοιτητές από τη Cyta

 


Η Cytanet υποδέχεται άλλη μία νέα, ακαδημαϊκή χρονιά με ειδικές προσφορές:

• Προσφορές για φοιτητές

1. Έκπτωση 15% στη μηνιαία συνδρομή Internet Home μέχρι το τέλος των σπουδών τους και επιπλέον 10% έκπτωση τους πρώτους έξι μήνες αν παραγγείλουν ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της Cyta στο www.cyta.com.cy, ή

2. Μέχρι και 48% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home στο χώρο διαμονής του φοιτητή, για τις περιπτώσεις που υπάρχει ήδη πρώτη σύνδεση στο σπίτι της οικογένειάς του.

• Δωρεάν εγκατάσταση των προϊόντων Internet Home μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση στην υπηρεσία.

• Δωρεάν μηνιαία συνδρομή για το 12ο μήνα. Ισχύει και για όλους τους πελάτες που θα επιλέξουν να υπογράψουν ετήσια δέσμευση.

Επιπλέον, οι πελάτες των προϊόντων Ιnternet Home απολαμβάνουν μια πληθώρα διευκολύνσεων, ανάμεσά τους και δωρεάν σύνδεση με την υπηρεσία Cytanet Wireless Zone, για ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα 170+ Hotspot παγκύπρια.

• Προσφορά για laptop ή tablet

Όλοι οι πελάτες της Cytanet που έχουν ένα από τα προϊόντα Internet Home, με την υπογραφή 24μηνης δέσμευσης, μπορούν να επιλέξουν ένα κουπόνι αξίας €120, €240 ή €360 για να αποκτήσουν laptop ή tablet και να το εξοφλήσουν σε 24 άτοκες, ισόποσες, μηνιαίες δόσεις. Η προσφορά περιλαμβάνει και έκπτωση €15, €25 και €40, αντίστοιχα, στα ταμεία του Δικτύου Πωλήσεων της Cyta. Η προσφορά ισχύει μέχρι να εξαντληθούν τα κουπόνια ή τα αποθέματα.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες επωφελούνται δωρεάν μηνιαίας συνδρομής για δύο μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές της Cytanet, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cyta.com.cy/internet-offers, ή το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta (Cytashop, Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic), ή να καλούν χωρίς χρέωση το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα