Μετεξέλιξη της Alpha Insurance σε Altius Insurance

Μετεξέλιξη της Alpha Insurance σε Altius Insurance


Με αφορμή την αλλαγή της επωνυμίας από ALPHA Insurance σε ALTIUS Insurance, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015  τα εγκαίνια των ανακαινισμένων κεντρικών γραφείων της ALTIUS Insurance και τελέστηκε Αγιασμός από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Προηγήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στην Αίθουσα Διασκέψεων της Εταιρείας όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εποπτικών αρχών, συνεργατών και άλλων εκλεκτών καλεσμένων.

Στην εν λόγω διάσκεψη ο Πρόεδρος της Εταιρείας Δούκας Παλαιολόγος και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Ευάγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκαν στη μετεξέλιξη της Alpha Insurance σε ALTIUS Insurance και στους στόχους της.

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της ALTIUS Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος ανέφερε ότι η ALTIUS Insurance οδεύει με στρατηγικό σχεδιασμό αφενός μεν στην πλήρωση των πελατειακών αναγκών και αφετέρου στη γενικότερη ανάπτυξή της.  Τόνισε πως η ALTIUS Insurance διαθέτει τόσο την εμπειρία και την τεχνογνωσία, όσο και την κεφαλαιουχική ευρωστία για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές ανάγκες κάθε επιχείρησης και κάθε οικογένειας.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Ε. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ανοδική πορεία της ALTIUS Insurance τα τελευταία 22 χρόνια προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον για την Εταιρεία, τους ασφαλισμένους και το ανθρώπινο της δυναμικό.

Η Εταιρεία συνεχίζει τη πορεία της με τους ίδιους ανθρώπους διατηρώντας τις ίδιες αξίες και αναβαθμισμένους στόχους.  Με μελετημένη στρατηγική και στοχευόμενη τακτική, η ALTIUS Insurance συνεχίζει δυναμικά με όραμα και καινοτόμους στόχους να πρωταγωνιστεί στα ασφαλιστικά δεδομένα του τόπου.

Αναφέρθηκε επιπρόσθετα ότι η ALTIUS Insurance παραμένει αποκλειστικός συνεργάτης της Alpha Bank στις ασφαλίσεις ζωής και γενικών κλάδων, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη του τομέα των τραπεζοασφαλίσεων.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα