Με τεράστια επιτυχία έκλεισε το 23ο Φεστιβάλ Γάλακτος

Με τεράστια επιτυχία έκλεισε το 23ο Φεστιβάλ Γάλακτος

Την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με τεράστια επιτυχία το 23ο Φεστιβάλ Γάλακτος. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον Γιώργο Μαζωνάκη στην εντυπωσιακή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Χαλκάνωρα «Δημήτρης Χάματσος» στο Δάλι. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ο Μαζωνάκης, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, έστειλε τη διασκέδαση στο τέρμα προσφέροντας θέαμα αλλά και μοναδικές ερμηνείες από επιλεγμένα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί.

Το Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί γιορτή που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ντόπια παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς, όπως έχει καθιερωθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πέραν της μεγάλης συναυλίας, οι επισκέπτες απόλαυσαν δωρεάν φρέσκα εγχώρια προϊόντα.

Μέρος των εσόδων του φεστιβάλ που διοργανώνει το Σωματείο Χαλκάνωρ Ιδαλίου, με τη στήριξη της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, θα διατεθεί για την υλοποίηση έργων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» έτσι ώστε να κάνουν τον κόσμο των παιδιών μας καλύτερο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα