Με την σφραγίδα της MTN το MadWalk

Με την σφραγίδα της MTN το MadWalk


To απόλυτο fashion music project MTN Madwalk έρχεται για τρίτη χρονιά στην Κύπρο, με την σφραγίδα της MTN, του μεγάλου της χορηγού. Το MTN Madwalk που διοργανώνεται από το MAD TV και την MTN θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία στις 31 Μαΐου και φέτος το show θα είναι άκρως εντυπωσιακό με πολλές εκπλήξεις.

Αν θέλεις να βρεθείς και εσύ ανάμεσα στο fashion crowd της πόλης και να ζήσεις το MTN Madwalk live στις 31 Μαΐου αλλά και να διεκδικήσεις μία custom made δημιουργία του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Βασιλειάδη αξίας €500, τότε λάβε μέρος στον διαγωνισμό Yellow in Fashion της MTN.

Είναι απλό και διασκεδαστικό: φόρεσε κάτι κίτρινο ή βάλε το κίτρινο χρώμα με όποιο τρόπο θέλεις στην εμφάνιση σου και βγάλε μια φωτογραφία. Ανέβασε τη φωτογραφία στo Yellow in Fashion που θα βρείς στο mtnmadwalk.mtn.com.cy όπως και στη σελίδα της MTN στο Facebook. Εναλλακτικά ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram χρησιμοποιώντας το #mtnyellowinfashion στην περιγραφή. Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες επιθυμείς.

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους σχεδιαστές και καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο φετινό MTN MadWalk καθώς και για αποκλειστικά νέα και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, μείνετε συντονισμένοι στο mtnmadwalk.mtn.com.cy. Βρείτε μας επίσης και στη σελίδα της MTN στο facebook και ακολουθήστε μας στο #ΜΤΝMadwalk.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores  καθώς και το ηλεκτρονικό της κατάστημα MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 231 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα