Με χερούλι και το 1Lt γάλα της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Με χερούλι και το 1Lt γάλα της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

 


Στην επέκταση της καινοτομίας που παρουσίασε για πρώτη φορά το 2013, με το λανσάρισμα της βολικής συσκευασίας φρέσκου γάλακτος 2 λίτρων με χερούλι, προχωρά η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, διαθέτοντας πλέον στην αγορά το μπουκάλι με το πρακτικό χερούλι και για τις συσκευασίες 1 λίτρου.

Η νέα συσκευασία φρέσκου γάλακτος 1 λίτρου της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, προσφέρει ευκολία στη χρήση και στο σερβίρισμα, πρακτικότητα, λόγω του βολικού κρατήματος που προσφέρει το χερούλι, καθώς επίσης και καπάκι ασφαλείας για αποθήκευση στο ψυγείο όπως ο καταναλωτής επιθυμεί. Ο ειδικός σχεδιασμός καθιστά τη συσκευασία ως ιδανική στη χρήση της ακόμη και από μικρά παιδιά.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2015 η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα παράγει καθημερινά περίπου 60,000 συσκευασίες με χερούλι 1 λίτρου στο εργοστάσιο της στη Λεμεσό. Για τις ανάγκες της παραγωγής και για τις δύο συσκευασίες 1ος και 2 λίτρων, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ προχώρησε σε επένδυση 4 εκατ. ευρώ για τη διαμόρφωση νέων εγκαταστάσεων, με ακόμη πιο μοντέρνα μηχανήματα πλαστικών και εμφιάλωσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης, ανέφερε: «Με εμπειρία 70 χρόνων έχουμε τη γνώση, την τεχνολογία, τις υποδομές και τους ανθρώπους για να μας εμπιστεύεται ο καταναλωτής. Αναγνωρίζουμε τις αλλαγές στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις ικανοποιούμε με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Ως αποτέλεσμα, μετά την τεράστια αποδοχή που είχε από τους καταναλωτές η συσκευασία με χερούλι του φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος 2 λίτρων, λανσάρουμε στην αγορά και τις συσκευασίες 1 λίτρου σε αντίστοιχο καινοτόμο μπουκάλι.»

Συνεχίζοντας, ο κ. Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Χάρη στην υποστήριξη του καταναλωτικού κοινού συνεχίζουμε την προσφορά καινοτόμων προϊόντων, βολικών και υψηλής διατροφικής αξίας. Η διαφοροποίηση μας από τον ανταγωνισμό επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ σε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Γινόμαστε καλύτεροι, όπως υποσχεθήκαμε, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες μας: τη σιγουριά, την υπευθυνότητα και την κοινωνική ευαισθησία.»


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα