Με 2 αστέρια βραβεύτηκε η Κουμανταρία Αλάσια Vintage της Loel

Με 2 αστέρια βραβεύτηκε η Κουμανταρία Αλάσια Vintage της Loel

 


 

Με 2 αστέρια, βραβεύτηκε η Κουμανταρία Αλάσια Vintage της Loel, στο διεθνή διαγωνισμό  Great Taste. O διαγωνισμός ξεκίνησε το 1994 με πάνω από 500 εξειδικευμένους δοκιμαστές με απαιτητικούς ουρανίσκους και διεξάγεται στο Λονδίνο μια φόρα τον χρόνο. Κριτές φαγητών, κορυφαίοι μάγειροι,  παρασκευαστές  φαγητών, δημοσιογράφοι και συγγραφείς, βραβεύουν τα πιο εκλεκτά φαγητά και ποτά ανά τον κόσμο, με διαδικασία blind tasting, και δικαίως θεωρούνται από τους ειδήμονες ως τα πιο αξιόπιστα και σεβαστά βραβεία “Oscar”  των γεύσεων.

Φέτος, ανάμεσα στα 10,000 προϊόντα που συμμετείχαν από όλο τον κόσμο, μόνο 141 βραβεύτηκαν  με 3 αστέρια,  878  με 2 αστέρια και 2520 με 1 αστέρι.  Η  Κουμαντάρια Αλάσια Vintage , το μόνο Κυπριακό προϊόν μεταξύ των βραβευθέντων του Great Taste Award,  κατέκτησε τα 2 αστέρια των κριτών που περιέγραψαν χαρακτηριστικά τα πιο κάτω:

«Yπέροχο, διαυγές κοκκινωπό χρώμα με πορτοκαλί απόχρωση.  Ελκυστικό άρωμα σταφίδας. Πολύ καλή ισορροπία της γλυκύτητας. Λάμψη και άρωμα σταφυλιού με ισορροπία στον αλκοολικό βαθμό.  Εξαιρετική παραγωγή με υπέροχη απόλαυση».

Περήφανη και βραβευμένη η Κουμανταρία Αλάσια Vintage της Loel, μας θυμίζει ξανά, πως το νησί μας αξίζει δικαιωματικά πρωτιές και η Κουμανταρία μια θέση ξανά στην συλλογή μας.

Την Κουμανταρία Αλάσια  Vintage της Loel μπορείτε να την προμηθευτείτε από επιλεγμένες κάβες και στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Διανέμεται από την εταιρεία LaikoCosmos Trading Ltd. Tηλ: 22 717100.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα