Νέα βράβευση για την μπύρα Λέων

Νέα βράβευση για την μπύρα Λέων

 


Ξεχώρισε και κέρδισε για δεύτερη φορά το Superior Taste Awar

 

Η μπύρα Λέων, της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία, ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα που δοκιμάστηκαν στο International Taste & Quality Institute (iTQi) στις Βρυξέλες για το 2016, κερδίζοντας το χρυσό αστέρι του Superior Taste Award. Αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο βραβείο που κατακτά η μπύρα Λέων σε διάστημα μόλις 3 ετών.

Η βράβευση έγινε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Cercle Gaulois στις Βρυξέλες, και τον όμιλο Φώτος Φωτιάδης εκπροσώπησε ο Διευθυντής Παραγωγής της Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανίας, κύριος Ανδρέας Παντελή.

To iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από σεφ, ειδικούς οινολόγους και γευσιγνώστες ποτών και που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Η κριτική επιτροπή του iTQi αποτελείται από 120 φημισμένους σεφ και σομελιέ από τις 13 ευρωπαϊκές ενώσεις  σεφ και από την Association de la Sommellerie Internationale (ASI). Όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται στα τυφλά, το καθένα για τη δική του αξία με γνώμονα την πρώτη εντύπωση, την εμφάνιση, το άρωμα, την υφή κ.α.

Η μπύρα Λέων αποτελεί ένα καθαρά Κυπριακό προϊόν που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την πλούσια γεύση. Είναι μια γνήσια all malt μπύρα που ανήκει στην κατηγορία των μπύρων LAGER και παρασκευάζεται στο σύγχρονο ζυθοποιείο Φώτος Φωτιάδης. Στην Κύπρο κατέχει την τρίτη θέση σε πωλήσεις και είναι από τις μεγαλύτερα αναπτυσσόμενες μπύρες της Κύπρου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα