Νέα γραφεία στη Μόσχα για την Leptos Estates

Νέα γραφεία στη Μόσχα για την Leptos Estates


 

Tην επίσημη έναρξη των εργασιών των νέων της κεντρικών Γραφείων στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα, ανακοίνωσε η Leptos Estates.

Τα νέα γραφεία, βρίσκονται στους ουρανοξύστες «Presnenskaya Naberezhnaya, σε μια στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά της επιχειρηματικής δραστηριότητας  της Μόσχας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Leptos Estates στην Ανατολική Ευρώπη, Ανδρέας Σάντης, δήλωσε ότι πηγή έμπνευσης για τα νέα γραφεία αποτελεί η εξωστρεφής στρατηγική του Ομίλου Λεπτός, προκειμένου να εξυπηρετήσει μια εξαιρετικά αυξανόμενη ζήτηση από αγοραστές και επενδυτές που προέρχονται από τα κράτη μέλη του πρώην Ανατολικού Μπλόκ.

Ο κ. Σάντης πρόσθεσε ότι «Η δημιουργία των νέων γραφείων αυξάνει την υποστήριξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους διάφορους εταίρους του Ομίλου μας, στους συνεργάτες, στους αγοραστές και ειδικά στους επενδυτές υψηλού επιπέδου, δείχνοντας έτσι ισχυρή παρουσία και αξιοπιστία στην περιοχή. Είμαστε εδώ 25 χρόνια και θα μείνουμε εδώ για να δώσουμε  έμφαση στην υποστήριξη και δέσμευση σε όλους τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες. Τα νέα κεντρικά μας γραφεία στη Μόσχα θεωρούνται μια δυναμική πρόκληση και μια σημαντική προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες κολοσσιαίες επιχειρήσιακές μας δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο».

O Όμιλος Εταιρειών Λεπτός, με πάνω από πεντέμησι δεκαετίες εμπειρίας, έχει σημαντική ποιότητα χαρτοφυλακίου, τόσο στην Κύπρο (Πάφος, Λεμεσός, Λευκωσία), όσο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Πάρο και Σαντορίνη). Το χαρτοφυλάκιο της Leptos Estates αποτελείται από περισσότερα από 325 αναπτυξιακά έργα και ξενοδοχειακές μονάδες με τα  πιο πολλά να βρίσκονται στις πιο προνομιούχες παραθαλάσσιες περιοχές τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα