Νέα διάκριση για τη ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Νέα διάκριση για τη ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Σε μια ακόμη ανάδειξη της ασταμάτητης καινοτομίας της, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ προσθέτει στις βραβεύσεις της ένα εκ των πέντε βραβείων στα IN Business Grocery Retail Awards 2016. Το βραβείο αφορά τη συσκευασία πλαστικής φιάλης φρέσκου γάλακτος ενός λίτρου με χερούλι, η οποία ξεχώρισε στην λιανική αγορά για την  πρακτικότητα αλλά και την αισθητική της.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των βραβείων, το προϊόν προσφέρει ευκολία στο σερβίρισμα χάρη στο χερούλι, ενώ το καπάκι ασφαλείας διευκολύνει την αποθήκευση στο ψυγείο. Έχοντας ήδη λανσάρει τη συσκευασία 2 λίτρων με χερούλι το 2013, με το γάλα να εμφιαλώνεται από εξειδικευμένη συσκευαστική αμέσως μετά την παραγωγή της φιάλης, από τον Σεπτέμβριο η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ παράγει καθημερινά κοντά στις 60,000 συσκευασίες με χερούλι 1 λίτρου στο εργοστάσιο της στην Λεμεσό.

Το βραβείο αυτό, επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά πως η εταιρεία, παρότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Κύπρο, δεν παύει να μελετά τις τάσεις της αγοράς, να είναι πάντοτε σε επαφή με τους καταναλωτές, και να καινοτομεί με γνώμονα την παραγωγή των πιο ποιοτικών προϊόντων για τους πελάτες τόσο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Και πάντοτε βεβαίως, με επίκεντρο το φρέσκο παστεριωμένο Κυπριακό γάλα.

Σημειώνεται ότι το γάλα διατίθεται στην αγορά με 7 κωδικούς – Αγελαδινού με 3% λιπαρά, ελαφρύ, άπαχο, φρέσκο λειτουργικό γάλα με φυτικές ίνες, Plus + 40% ασβέστιο, Delact, αιγινό και βιολογικό. Επίσης, από τον περασμένο μήνα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις νέες συσκευασίες ολόκληρης της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ «ντυμένες» με νέο και μοντέρνο εικαστικό.