Νέα διαφημιστική εκστρατεία από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Νέα διαφημιστική εκστρατεία από την ΟΠΑΠ ΚύπρουΒασισμένη στην κοινωνική της προσφορά και τη συμβολή στην ευημερία του τόπου, η νέα διαφημιστική  εκστρατεία της ΟΠΑΠ Κύπρου φιλοδοξεί να αγγίξει τον κόσμο, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά του.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστές ήρωες της καθημερινότητάς μας, η ΟΠΑΠ Κύπρου δηλώνει σύμμαχος σε κάθε αγώνα της κυπριακής κοινωνίας. Μέσα από ιστορίες ανθρώπων που δίνουν τις δικές τους μάχες, παρουσιάζεται η πολυσήμαντη δράση και συμβολή της ΟΠΑΠ Κύπρου στην κοινωνία.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου παραμένει ειλικρινής φίλος και διαχρονικός σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας από το 1969. Όλα αυτά τα χρόνια εκδηλώνει με συνέπεια τη στήριξή της με στοχευμένες δράσεις, δίνοντας ανάσα σε νευραλγικούς τομείς της κοινωνίας μας.

Η φετινή διαφημιστική εκστρατεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος. Η θωράκιση και στήριξη των τομέων αυτών βρίσκονται διαχρονικά στο επίκεντρο των δράσεων και δωρεών της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η νέα εκστρατεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, σε ιδέα TELIA & PAVLA BBDO, παραγωγή MEDIA STUDIOS και σκηνοθεσία Πέτρου Χαραλάμπους, κλείνει με ένα άκρως αισιόδοξο μήνυμα και μια σημαντική υπόσχεση:  η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι σύμμαχος αυτής της κοινωνίας εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια, και θα συνεχίσει να είναι και αύριο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα