Νέα εμφάνιση για τους χυμούς Λανίτης

Νέα εμφάνιση για τους χυμούς Λανίτης

 


 

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στα ράφια με το γνωστό κόκκινο λογότυπο, οι χυμοί Λανίτης ανανεώνονται και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ιστορία τους, με νέο λογότυπο, νέα εμφάνιση.

Η ανανεωμένη εμφάνιση των χυμών Λανίτης εστιάζει στις θεμελιώδεις αξίες που τους χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά τους το 1949 μέχρι και σήμερα: αναλλοίωτη παράδοση στο χρόνο, υψηλή ποιότητα σε κάθε συσκευασία και υπέροχη γεύση. Τα νέα εικαστικά, δίνουν προτεραιότητα στη χρηστικότητα και το περιεχόμενο, με ακόμη πιο εμφανή τα θρεπτικά συστατικά του κάθε χυμού. Επιπλέον, οι ανανεωμένοι χυμοί Λανίτης φέρουν το λογότυπο FSC καθώς έχουν πιστοποιηθεί από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (Forest Stewardship Council ®). Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, διεθνώς αναγνωρισμένο, που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια, που είναι ήδη στον αέρα, αναδεικνύει την αξία του πρωινού, του σημαντικότερου ημερήσιου γεύματος και μας θυμίζει πως για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα, χρειάζονται απλά πράγματα. Καλή διάθεση, χαμόγελα, υπέροχη γεύση και η υψηλή ποιότητα των χυμών Λανίτης, που μας προετοιμάζουν να ζήσουμε την κάθε μέρα μας, με θετική ενέργεια, και αισιοδοξία!

Οι χυμοί Λανίτης, σεβόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς και προσφέρουν επιλογές που συνδυάζουν τη θρεπτική αξία των χυμών φρούτων με απολαυστική γεύση. Οι εκλεκτές πρώτες ύλες και οι άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης εξασφαλίζουν ποιότητα, υπέροχη γεύση και υγιεινή απόλαυση, χωρίς συντηρητικά, συμβάλλοντας σε ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Οι χυμοί Λανίτη κυκλοφόρησαν στην Κυπριακή αγορά το 1949. Σήμερα, 67 χρόνια μετά, προσφέρουν σταθερά μια πλούσια ποικιλία λαχταριστών γεύσεων χυμού, για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε περίσταση κατανάλωσης, για κάθε ηλικία! Οι χυμοί Λανίτη έχουν χαρακτηρίσει την κατηγορία χυμού στην Κύπρο και αποτελούν αγαπημένη επιλογή των Κυπρίων καταναλωτών, με μοναδικές και απολαυστικές γεύσεις που προσφέρουν αναζωογόνηση και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή πηγάζει από την άριστη ποιότητα και γεύση των χυμών Λανίτη, που εξασφαλίζεται από τις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας. H Α/φοι Λανίτη, με τους αγαπημένους χυμούς της Κυπριακής οικογένειας, είναι δίπλα στον Κύπριο καταναλωτή με σεβασμό στις ανάγκες και στην αγοραστική δυνατότητά του.

Μάθετε περισσότερα στο Facebook: www.facebook.com/lanitisjuice

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 73 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Αφοί Λανίτη μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το φυσικό νερό πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα